Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a fiúnak, hogy tetszik?
Egyenlőre csak interneten beszélünk és nemtudom hogy mondjam meg neki különlegesebben .
Nem akarok csak annyit mondani neki , hogy : Nagyon bejössz nekem ! , hanem valahogy burkoltan szeretném vele közölni , hogy felfogja , hogy mit akarok .
Magyarul nem akarom neki megmondani , hogy Tetszel , hanem cukin szeretnék utalgatni rá .
Tudod, a fiúk a cuki utalgatásokat nem értik meg.
Nem, TÉNYLEG nem értik meg. Aki érti, már van párja.
Én láttam olyat neten, hogy:
Lány:Van, aki tetszik nekem. Megírjam neki?
Fiú:Írd!
Lány:Megírtam és válaszolt.
Fiú:Mit?
Lány: Azt, hogy „Írd!”
Vagy ha azt írja, hogy ne üzenj, akkor is ezt írd, csak a végén, ha megkérdezi, akkkor azt írd, amit előtte a fiú. :))
Ő is utalgatott egyébként , csak nem tudom hogy hogy gondolta .
Az a lényeg , hogy mutattam neki egy versenyt , ahol szívesen indulnék (sport) és ő azt válaszolta , hogy : Ide ketten megyünk .
Szerintetek ez jó jel ?
Teljesen egyértelműen kell megmondani, mert olyan hülyék szegények, hogy nem fogják fel!
Egyszerűen nem értik meg, kevés az agyuk ehhez szegényeknek!
"Béla, bejössz nekem/tetszel" Ezt megértik, mást nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!