Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki, hogy tetszik? 15/L
Figyelt kérdés
Mar egy feleve vagyok gimis es nagyon megtetszett egy fiu. Nagyon joba vagyunk, viszont van amikor ugy elvagyunk, hogy nem birjuk abba hagyni a rohogest, de van amikor olyan furan viselkedik velem, foleg tarsasagban. Voltak aranyos pillanataink mint amikor pl kemeny egy percig folyamatosan egyma szemeb neztunk es nem is vagyok felos, hogy megmondjam barkinek, hogy tetszik. Viszont ha megmondom neki es o nem erez igy viszont meg 3 es fel evig nezhetem ot meg o is engem es annyira ciki lenne. Tanácsokat is szeretnek.2018. jan. 25. 19:48
1/3 anonim válasza:
A zöld felsőmet vegyem fel holnap, vagy a feketét? Szerinted melyik áll jobban?
Igen ezzel mindent megmagyaráztam, ha érted a lényeget, ha mégse érted itt van egy kis segítség---->
Csak én tudo melyik felsőt akarom felvenni és melyik az amelyiket jobban szeretném viselni, ergó a te esetedben HONNAn a lófa**ból kéne tudnunk, hogy te mi a fa**t akarsz? A heréim kivannak ilyenkor, hogy ilyen alacsony szintre kell süllyedjek.
18F
3/3 anonim válasza:
Na akkor mondom. Én is 15L vok, fél éve gimis. Van olyan barátotok aki mindkettőtökkel jóba van?? Rajta keresztül kérdezd meg hogy bejön e neki vki. Vagy a haverjával beszéélj. Vagy mond el neki. és miután elmondtad az a taktika ha ő nem viszonozza és offol, akkor utána legyél full közömbös ha ő rádnéz te ne meg ilyenek és ez idegesíti és belédesik. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!