Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy fiunak hogy tetszik nekem?
Sziasztok
Van egy fiu a sulinkban (1 evvel idosebb,10.es) es mar nagyon regota tetszik.Szerintem en is bejövök neki,mert allandoan engem nez,ha a baratai vannak ott elkezdenek suttogni.Volt mar olyan,hogy a folyosón alltunk es jott a barataiva es o telefonozott es az egyik baratja sugott neki valamit es egybol felkapta a fejet,korbenezett es amikor meglatott rámosolygott.Mar csak par nap van a sulibol es el szeretnem neki mondani.Nem merek oda menni hozza.Mit csinaljak?
Össze kell szedni az összes bátorságodat és aztán oda menni hozzá.
Ha túl leszel ezen akkor sokkal könnyebb lesz, hidd el.
Aztán beszélges vele. Esetleg kérdezd meg, hogy mit érez ő is pontosan irántad.
Még sehogy! Ahogy a 2. tanácsolja, ismerkedés, barátkozás, közös programok, randi után.
Ha ezzel kezded, jó eséllyel elijeszted.
Kinyitod a szádat, és azt mondod, hogy helló.
Nem vagy már csecsemő. Ez alapján 15 körül lehetsz, ideje nem várni a sült halat a szádba.
És ne nagy vallomásokkal kezdj, ezt is csak szűz tinik gondolják megfelelő kiindulási pontnak. Dumáljatok, beszéljetek meg még egy talit, és majd alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!