Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik osztálytársammal (fiú) "utáljuk" egymást, igazából nekem tetszik, és pénteken lesz egy ilyen farsang-diszkó akár micsoda a suliban, lehet valami? Bővebben lent
Nem tudom, hogy én tetszek-e neki, vagy valamit érez-e irántam, mert múltkor az egész osztály előtt kívánt nekem boldog névnapot (!)
Szerintetek van esély arra, hogy pénteken legyen első csók, vagy összejöjjünk, vagy valami történjen? 16l
"ahhoz, hogy megcsókoljon (ami szerintem még korai), tennem kell"
A csókkal még tényleg várjatok, azt majd inkább akkor, ha komolyabb a dolog. Mondjuk ez attól is függ, hogy ti mennyire álltok rá készen, mennyire szeretnétek. De semmiképpen se siessétek el.
És ismét itt vagyok, mert újabb esemény történt.
Volt ilyen Valentin-napi cucc a suliban, és lehetett küldeni szerelmes leveleket. Persze én okos mit csináltam? Küldtem neki, persze. Ő megkapta, és kétszer is megkérdezett ma engem, hogy nem ismerős-e nekem ez a levél. Mondtam neki hogy nem, erre ilyet szól, hogy nekem ne hazudjál. Aztán meg azt mondta, hogy köszönöm, istenem. Barátnőimmel meg beszéltük, hogy miért ilyen fontos neki ez, hogy kiderítse, ki írta. LOL.
Csak ennyi a kérdésem:
MOST MI VAN????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!