Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adjak neki még egy esélyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

van egy srác, aki nagyon tetszett, régebben kavartunk is egy buliban, el is hívott találkozni, de folyamatosan eltűnik, van hogy két nap mire válaszol, egyszerűen nem tudom eldönteni komolytalankodik vagy tényleg érdeklem e. sokszor újra megpróbáltunk beszélgetni hetes ignorálások után és mindig bocsánatot kért, viszont idegesítő hogy azt se tudom mi van.

mit gondoltok, elmenjek vele találkozni, vagy a későbbiekben is csak ez lesz?

2023. febr. 7. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudok mondani: ha egy pasi igazan erdeklodik egy lany irant akkor barmilyen modon de erdeklodik, keresi a lanyt. Ha nem igy van akkor nagyvaloszinu csak szorakozik veled.

Itt is ez a helyzet szerintem. Lehet csak valami B opcio vagy ha unatkozik. Eltunik mert eppen van mit csinalnia, de aztan mindig ir ha unatkozik.

Ilyennel nem eri meg foglalkozni, talalsz ennel jobbat is, akit igazan erdekelsz.

2023. febr. 7. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosan nem csak arról van szó, hogy nincs ideje mert rengeteget kell tanulnia, vagy valamilyen életbe vágóan fontos dolga van akkor ne, inkább ne adj neki. Ha igazán szeretne, biztosan keresne.
2023. febr. 7. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Tisztázd vele előtte ezt a kérdést és utána mehet minden.
2023. febr. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!