Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adjak neki még esélyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még esélyt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok ő 17

3 évet voltunk együtt.

Ami igazából 4 év lett volna csak volt egy félrelépése akkor egy hónapot voltunk külön nem igazán bírtuk egymás nélkül.

Rá fogta hogy még fiatal volt és be is tudtuk annak.

Majd 3 év után 2 hete szakított mert megismerkedett egy helybeli sráccal és együtt vannak.

Azonban folyton keress és irkalja h költözünk össze és akkor jobb lesz minden.

Valóban hajlok effele erőteljesen mert szerettem meg mindig nagyon és nem is sokáig bírjuk egymás nélkül 2 órát nem bírunk ki h ne beszéljünk.

De attól is tartok h bekattan újra akármikor és lelep.

Szóval ez a bizonytalanság is megöl. De a nélküle lét is.

Én kész vagyok itt hagyni a szülővárosom és biztos munkahelyem.

Ja és a lány csinálta mindezt én vagyok a fiú 🤷‍♂️mielőtt jönnétek azzal h a mai fiúk marcsak ilyenek

Túl tenni nem tudom magam rajta lehet talán azért is mert nem igazán akarom

2022. dec. 5. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a lány az aki félrelép, mással jön össze, szivat, drámázik, toxikusan függ, és végül neked kell majd mindent feláldoznod, hogy izomból arcra ess amikor újra és újra és újra következmények nélkül megszívat. Te ultimate szimp, te.

Felejtsd el. Ezért nincs értelme tizenévesen komolyban gondolkodni - mindenki komolytalan, erőforrásotok nincs, perspektíva nuku, csak vakon a falnak.

2022. dec. 5. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Én kész vagyok itt hagyni a szülővárosom és biztos munkahelyem." - Egy ilyen csajért ezek után 2 buszmegállót sem utaznék, nem hogy otthagynék mindent...
2022. dec. 5. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lesz k.rvára, de ne adj neki több esélyt.
2022. dec. 5. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson!

Pont itt az ideje elengedni egymást, van új pasija, legyen vele boldog. 17 éves éretlen csitri, dehogy kellene összeköltöznötök, egyáltalán hova és minek, az anyjáék nyakára, te meg eldobj mindent. Remélhetőleg tanul, koncentráljon inkább arra.

2022. dec. 5. 03:07
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Jellemző, hogy a normális nő nem kell senkinek, az ilyen hülye k urvákért meg tepertek. Meg is érdemlitek.
2022. dec. 5. 06:28
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

#5-os egyetértek.

Én a helyedben kérdező bekenhagynam és ismerkednek normális lányokkal.

2022. dec. 5. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi készülj fel ez lehet hogy rosszul fog esni.

Nekem az az elméletem (persze csak elmélet) a leírtak alapján hogy csak kihasznált téged. Azért szakított veled anno mert talált egy nálad jobb pasit aztán az még se volt jó ezért jött veled újra össze.

Most is írtad hogy új pasija van. Őz is nagy valószínűséggel csak kihasználja. Azért mond neked olyanokat (hogy modjuk költözzetek össze) mert tudja hogy te még nem vagy túl rajta és ezért te egy ilyen tartalék vagy számára és azèrt őrizget téged hogyha valami balul sikerülne a kapcsolatában akkor is legyen egy jó pasija.

Mindenképp lépj túl rajta! Nem is bízhatsz benne! Tudom nehéz egy ilyenen továbblépni de nem lehetetlen! Én bízok benned! Sikerülni fog! Sok szerencsét!

(Ui.: Bocsi hogyha ez bántó volt csak egy kicsit ráakartam világítani az igazságra. Bár nem biztos hogy ez így volt. Ez csak az én elképzelésem. Csak egy valaki tudja mit kell tenned. És az te vagy! Hallgass mélyen a szívedre hidd el nem bánod meg!)

2022. dec. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!