Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az mitől lehet, hogy a lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, hogy a lány, akit szeretek néha képes annyira felhúzni, hogy konkrétan félholtra verném?

Figyelt kérdés
Tudom, nem szép, nem vagyok agresszív alapjáraton, de valahogy ezt váltja ki belőlem. Ez mitől lehet? De amúgy nagyon szeretem.
2023. febr. 1. 12:58
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
100%
Indulat kezelési probléma.
2023. febr. 1. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De, te kifejezetten agresszív vagy.
2023. febr. 1. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Én félnék tőled. Sőt, egyenesen rettegnék. Nem szereted őt. Akit szeretünk azt nem lennénk képesek bántani, és pláne nem félholtra verni, ahogy te magad fogalmaztál. Ha mégis, akkor egy szociopata vagy. De igazából ígyis-úgyis kezeltetned kell magad, még mielőtt ez tovább fajul és nem csak egy gondolat lesz, hanem meg is teszed. Keress fel egy szakembert. Nem szégyen. Ez a saját érdeked is, nem tudom hány éves vagy, de ez később még rosszabb lesz, és tényleg rettegni fog tőled az aktuális barátnőd is. Aztán majd jön a szokásos duma. Hogy ne hagyjon el, mert igaz ugyan hogy megverted, de te mindennél jobban szereted. Hogy soha többet nem fog előfordulni. Ő meg majd a tizedik verés után ott fekszik az intenzíven.

Könyörgöm, ha már odáig eljutottál hogy belásd hogy itt valami nem oké, akkor odáig is juss el, hogy segítséget kérj.

2023. febr. 1. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól lehet ez az egész, hogy idegbeteg vagy, továbbá valószínüleg teljesen másként értelmezed a szeretet fogalmát. Én is ideggyenge vagyok, sokszor hülyeségeken idegeskedem és a barátnőm is nagyon fel tud húzni, de még a gondolataimban sem fordult meg az, hogy megütném.
2023. febr. 1. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok. Mindkettőtöknek jobb lesz az élete.
2023. febr. 1. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális hogy ilyen szinten felhúzd magad. Kínos, megalázó dolgok mindenkivel történtek ám nem gondolnak remélhetőleg ilyenre. Dühkezelési probléma mindenképp van. Én is könnyen felhúzom magam de akkor sem akarom fizikálisan bántani a másikat max. jól megmondani neki a magáét.
2023. febr. 1. 23:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet dühösnek lenni a másikra, az még rendben lenne ha nem olyan mértékben hogy félholtra verné. Az azért már komolyabb eset.
2023. febr. 2. 04:31
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
17-es: Azért mert teljesen mindegy hogy a lány mivel húzta őt fel. Ha a világ legnagyobb hülyeségét csinálná, az sem jogosítaná fel a barátját arra hogy félholtra verje. Azért.
2023. febr. 2. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!