Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti osszejonnetek egy ilyen fiúval? Konkrétan rólam van szó.
Figyelt kérdés
168 cm vagyok 7 éve gitarozom vörös a hajam de a kinezetem kérdéses idáig az nem tetszett a lányoknak
Most tanulok villanyszerelonek és 16 éves vagyok
2019. máj. 28. 14:54
1/14 anonim válasza:
Nekem nem vagy eppen az esetem szoval valoszinuleg nem mukodne
16l
2/14 anonim válasza:
Szerintem ezzel így nincs baj, de ennyiből nem lehet megállapítani. Semmi belső tulajdonságot nem írtál.
3/14 A kérdező kommentje:
Hat mondjuk sokak szerint beszélni bírok, humorom van, és akárki el egész jól kijovok. Annyi hogy a szlovák nyelvvel vannak gondjaim
2019. máj. 28. 14:59
4/14 A kérdező kommentje:
De az éven megprobalkoztam pár lyanynal azt mondták hogy ami nekik nem tetszik az a kinezetem de a személyiségem tetszett nekik.
2019. máj. 28. 15:11
5/14 anonim válasza:
Ha ennyire a külsővel van baj, és TE IS SZERETNÉL rajta változtatni, akkor javaslom, hogy esetleg kezdj el edzeni. Az arcoddal nem tudsz mit csinálni, ellenben még mindig lehet egy jól kinéző, izmos és férfias testalkatod, ami imponáló lehet a lányoknak. :D
6/14 A kérdező kommentje:
Hat köszi de izmaim már vannak nekik csak a kinezetem el vannak problémáik
2019. máj. 28. 15:58
7/14 anonim válasza:
Hat ezt igy kép nélkül eleg nehez megmondani, de amugy nekem tettszik a vörös haj.
8/14 anonim válasza:
Hát nyilván nem fogsz bejönni minden lánynak. De majd biztos lesz, aki szerimt te vagy a leghelyesebb fiú a Földön, annak ellenére, hogy az a 2 szerint nem vagy az. Mindenkinek más az ízlése. Például én is inkább átlagon aluli kinézetűnek tartom magam, és mégis voltak már lányok, akik szerint helyes vagyok. De mindig lesznek olyanok is, akik nem jössz be. Szóval no worries. Alapból a vöröshaj ritka, szóval azzal már lehet aratni.
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az öltözködési stítusodon kellene változtatni. Nehéz így látatlanba segíteni, de ha a többi rendben, akkor már csak erre tudok gondolni. Gondold át, nem vagy-e túl konzervatív pl.
10/14 A kérdező kommentje:
Hat mondjuk konzervatív az vagyok. Nekem az életem abból al hogy tanulok gitározok és irkalok a messengeren. Nekem az iskolába nem könnyű mert mondjuk még nem is ismertek és már ki is kozositettek. Sokak szerint ezért is vagyok tehetséges zenében mert ha egy húzós napon vagyok túl kezembe veszem a gitárt és játszok amíg bírok.
Ennyi röviden az életem
2019. máj. 29. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!