Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú. Nyolc éve osztálytársam, és most tetszett meg, konkrétan ballagáshoz közeledve. Mit tanácsoltok? Többi lent 14/L
Szóval ugye ez a fiú idősebb nálam pár hónappal, de amúgy ovi óta ismerem. Nem mondom, hogy rosszba vagyunk, mert sokat beszélünk és amúgy tök jól kijövünk.
Két hónapja tűnt fel, hogy szeretem... Valamikor összemosolygunk órán, súgok neki, csomót nevetünk együtt meg ilyenek. A legjobb barátja a legjobb barátnőm legjobb fiú barátja, szóval azért sok időt töltünk együtt.
Nyomul rá egy csaj (akinek van pasija...), de ő nem mutat különösebb érdeklődést, ahogy felém sem. Nem tudok semmit arról, hogy tetszene-e neki valaki.
Nem tudom, hogy elmondjam-e neki az érzéseimet. Félek mit reagálna.
Elmondjam neki vagy ne? Ha igen, akkor mit mondjak? És mikor mondjam el? Ballagás környékén (mondjuk nyáron a négyesünk [én+legjobb barátnőm+ő+az ő haverja] úgyis talizik, szóval...), vagy inkább most? Nagyon tanácstalan vagyok...
(Légyszi értelmes válaszokat adjatok)
2.válaszoló: köszönöm a tanácsot ❤
Amúgy velem is volt már hasonló (hogy a barátnőmnek is az tetszett, aki nekem), nem a legjobb érzés, de kitartást❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!