Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tecceme neki? 12/F Tegnap rámnézett egy lány osztálytársam . Mit csináljak? Mennyek oda hozzá vagy ne? Nekem bejövős a hejezt.
Na savazzátok már, 12 éves... figyelj, attól, hogy rádnézett, az még nem azt jelenti, hogy bejössz neki. Ennyi erővel az utcán is megnéznek/rádnéznek az emberek, de nem ejelnt semmit.
Próbálj meg beszélgetést kezdeményezni vele, barátkozzatok és majd eldől ki-mit szeretne. :) Mindenesetre szerintem még fiatal vagy ehhez.
Úristen, téééényleg RÁD nézett?
Hú, bakker, akkor tuti bejövök a buszsofőrnek, mert rám nézett, mielőtt ellenőrizte a bérletemet.
Amúgy, ha bejön, menj oda hozzá, vagy írj rá. Élőszóban valószínűleg kevesebb a hibalehetőség....
Tanulj meg írni, és 12 évesen még ezer más dolog van amivel foglalkozhatnál, pl. a tanulás. Üdv.
Huhhh... szóval ha valaki ránéz valakire, már egyből tetszik neki... biztos... vedd is feleségül....
Először is, tanulj meg helyesen írni, mert egy 12 éves fiú helyesírásának nem kéne hasonlítania egy 6 éveséhez. Mondjuk, én 6 évesen nagyon jó helyesíró voltam..... De most komolyan... én már többször is ránéztem az osztálytársaimra, mégse tetszik egyikőjük se. Több mint egy évtizede ismerem őket. Elég sokszor néztem már rájuk. :D
Na, mindezt nem bántásból írtam, de akkor is... kicsit gondolkodj, mielőtt ilyet írsz ki! :D
Ne foglalkozz vele, ez könnyebben megy, ha gyorsan kirázod! Aztán irány a tanulás!
Ha rekorrdot akarsz gönteni a hejesírásihibákból. akkor igy kelettvolna irnod:
teccem e neki. Tennap rámnézett egy lányosztáj társam. mit csinájlyak? Menylyek odahozzá vagyne?Nekem belyővös a hejezt!
Legalább addig forgasd a nyelvtankönyvet (is), amíg meg tudod számolni hány hiba van a fenti mondatokban. Na persze csak ha tudsz számolni! Aztán ha időközben elérted a második általános iskolai szintet, és közben nem öregedtél meg annyira, hogy már nem működik a Jancsi akkor gondolj újra a lányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!