Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti osszejonnetek egy ilyen fiúval? Konkrétan rólam van szó.
Figyelt kérdés
168 cm vagyok 7 éve gitarozom vörös a hajam de a kinezetem kérdéses idáig az nem tetszett a lányoknak
Most tanulok villanyszerelonek és 16 éves vagyok
2019. máj. 28. 14:54
11/14 anonim válasza:
Ajánlom, hogy kezdj el edzeni. Hidd el sokat fog segíteni. Nagy eséllyel nőni fog az önbizalmad és jobban fogsz kinézni.
12/14 A kérdező kommentje:
De a kinézetét nem a testemre értettem hanem az arcomra. A testemet eggyesek irigyelik de a kinezetem mármint az arcomat már nem annyira ha ez segít úgy nézek ki mintha egy farsangi jelmezt hordanek életem végéig
2019. máj. 29. 23:11
13/14 anonim válasza:
Ugyanmár, fel a fejjel. Nem a kinézet a lényeg, légy önmagad. Valaki emiatt fog szeretni majd egy szép napon, ha jelenleg nem is egyszerű az életed.
14/14 A kérdező kommentje:
Hat jah. Tudom mindennek eljon az ideje csak néha amikor meglatok más párokat akkor azon gondolkodom hogy ez lehetnek én is. Dehat élek azzal a mondással hogy a remény hal meg utoljára
2019. máj. 29. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!