Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én konkrétan tippeket kérek....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én konkrétan tippeket kérek. Hogyan jôjjek be a csajnak? Tippek. De ha lehet akkor ne egy kettőt. Persze ha többet tudsz. Én nem kérek kritikát, köszi.

Figyelt kérdés
Szerelem
2020. ápr. 2. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

"a csajnak"?

Van egy konkrét lány, akinek el szeretnéd nyerni a tetszését? Ha igen, akkor legalább pár alapvető dolgot le kéne írnod róla, mert nem minden lánynak ugyanazok a tulajdonságok és dolgok tetszenek.

Kezdésnek mondjuk gyakorolj a fogalmazásodon, a környezetemben lévő lányoknál ez mind alapvető elvárás.

19/L

2020. ápr. 2. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
ha jól nézel ki, teljesen mindegy mit csinálsz és hogy viselkedsz, a lányok fognak hozzád jönni
2020. ápr. 2. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

1. ne legyé' paraszt

2. tanulj meg helyesen írni és beszélni

3. fürödjé

4. fogad is mosd meg (sokan alábecsülik ennek a fontosságát)

5. ne legyél alkoholista

Ezzel már nagyon megnövelheted az esélyeidet. Ha a fentiek már jól mennek, akkor érdemes a továbbiakon elgondolkodni.

2020. ápr. 2. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ebből csak a 2.igaz
2020. ápr. 2. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez így túl általános, így nehéz jó tippeket adni.
2020. ápr. 2. 18:35
 6/10 A kérdező kommentje:
A fogalmazás:siettem.Nem kell megmagyaráznom.Köszönöm a segítségüket!A lány tulajdonságai:goth stílus,fekete,(de nem mindig az)okos.Szerintem így már átjött.
2020. ápr. 2. 22:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem löszök paraszt zsazsé🤣Jó,bocs.Vannak azok a lányok,akiknek ha bevallom,hát ők is.De vannak azok,akik visszahátrálnak.Lehet,hogy inkább le kéne neki írni,hogy legyen
2020. ápr. 2. 22:05
 8/10 A kérdező kommentje:
"ideje felemészteni?
2020. ápr. 2. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Légy vicces, sokat beszélj a lánnyal. Ha velem ezt csinálja egy pasi, akkor párszor zavarba jövök és néha elkezd tetszeni. Persze nem működik, ha túl ronda a srác, de az nagyon bejön, ha sokat mosolyog rám és extra figyelmet szakít rám. Ha meg csúnyának hiszed magad, küldhetsz priviben képet és segítek. Sajnos jobbat nem tudok mondani, mert magadtól és a lánytól is függ. De nem annyira nehéz, mint hiszed, lányként mondom.

17/L

2020. ápr. 3. 02:11
 10/10 A kérdező kommentje:
És hogy közelítsék hozzá,ha mindig rajta csüngnek a barátnői?
2020. ápr. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!