Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az mitől lehet, hogy a lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, hogy a lány, akit szeretek néha képes annyira felhúzni, hogy konkrétan félholtra verném?

Figyelt kérdés
Tudom, nem szép, nem vagyok agresszív alapjáraton, de valahogy ezt váltja ki belőlem. Ez mitől lehet? De amúgy nagyon szeretem.
2023. febr. 1. 12:58
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Lehet mentális betegségek kategória kellett volna?
2023. febr. 1. 12:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy idegbeteg vagy.
2023. febr. 1. 12:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem. Soha egy lány nem hozta ki ezt belőlem... Durva nagyon.
2023. febr. 1. 13:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szó szerint azt akartam írni, mint az előző válaszoló. Keress pszichológust.
2023. febr. 1. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szereted.
2023. febr. 1. 13:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Dehogynem, szeretem, őrülten. Ez a durva. Még csak nem is szexuálisan. Imádom. De úgy felhúz. És most ne valami apróságra gondoljatok, de valami megalázó marhaság ésatöbbi.
2023. febr. 1. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem ismerünk se téged se a lányt, azért nehéz válaszolni. Lehet hogy te vagy idegbeteg, de lehet hogy lány lép át egy htárt amivel nagyon felhúz.

Én személy szerint egy kimondottan nyugodt lány vagyok, viszont volt olyan hogy a (ex) barátom olyan szinten átlépett egy határt a bunkóskoásban, hogy legszívesebben megvertem volna.

2023. febr. 1. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Mivel húz fel, azt írd le nekünk kicsit, hogy megértsünk.
2023. febr. 1. 13:29
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Fogd fel, hogy nem szereted. Pszichopata vagy, birtokolni akarod és uralkodni felette. Nincsenek érzéseid. Ez van
2023. febr. 1. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le, hogy mivel tud így felhúzni. Én egy ilyen embert nem tudnék szeretni, aki ezt váltja ki belőlem.
2023. febr. 1. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!