Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Igaz hogy ezek alapján nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy ezek alapján nem is érdeklem?

Figyelt kérdés

Most legutóbb én elkezdtem féltékenykedni és ő is elkezdtett csak neki nincsen mire.

Amúgy nem nagyon ír csak hogyha nem akarja az éjszakát egyedül tölteni vagy esetleg kell neki valami..

Én meg nem írok neki mert tudom hogy nélkülem is nagyon jól elvan de mégis mintha rosszul esne neki (említette is) hogy én nem keresem .

De miért keresném mikor legutóbb is írtam neki nem írt vissza vagy rakott rá egy nevetos reakciót

2023. jan. 22. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem tudom kontextusba helyezni ezt az egészet.
2023. jan. 22. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neki csak te egy onbizalom-novelo vagy. szereti latni, hogy futsz utana es oda meg vissza vagy tole, amit o nem viszonoz es jot rohog rajta. a tanacsom: szedd ossze magad es hagyd ott ot.
2023. jan. 22. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Valami van benne amit a 2es ír..de szerintem ez jóval bonyolultabb neki is vannak érzései..

És nem tudhatod a gondolatmenetét ,lehet rosszul esik neki tényleg hogy úgymond nem foglalkozok vele..hm nemtudom ebből nem lehet megállapítani szerintem sosem fogom megtudni nem egy egyszerű eset

2023. jan. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!