Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdeklem őt, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem őt, vagy csak barátként gondol rám?

Figyelt kérdés

Online beszélgetünk egy hónapja, de még személyesen nem találkoztunk, mert nem lakunk közel egymáshoz.

Sokszor van, hogy egy fél vagy egy óra múlva válaszol az üzimre, gyakran viszont ő keres engem, de akkor sem beszélünk olyan nagyon sokat. Gyakran vissza sem kerdez, vagy erdeklodik irantam, vagy csak alap dolgokkal kapcsolatban. Maskor meg erzem, hogy elvezi a beszelgetest, orommel mesél magáról.

Nem tudok dönteni :D

2020. dec. 30. 21:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És én F, ő L
2020. dec. 30. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Maradjatok kapcsolatban, aztán az idő megoldja pro vagy kontra alapon.
2020. dec. 30. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Mit ertesz ezalatt?
2020. dec. 30. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ezen (és nem ez alatt - így régebben írták/mondták), tehát ezen azt értem, hogy idővel eldől, vajon közelebbi kapcsolatot is kezdeményez valamelyikőtök, vagy az egyik belátja, hogy kár időt pazarolni a kapcsolat fenntartására és megszakítja a kapcsolatot.
2020. dec. 30. 21:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem erről szólt a kérdés, de mind az "ezen" és "ezalatt" is teljes mértékben használatosak és nyelvtanilag helyesek is.

Ami a kérdést illeti, köszi a választ, így már értem mire gondoltál.

Azért örökre nem lehet húzni szerintem, amint megengedi a helyzet, el fogom hívni randizni.

2020. dec. 30. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Jól teszed!

Csak nem engedek a 48-ból, mert hiába közszájon forog az "ez alatt azt értem", amikor a Magyar Tudományos Akadémia már több évtizede kimondta, hogy a magyar ember valamit nem "ez alatt" ért, hanem "ezen" ért valamit.

Rákérdezhetsz az említett intézetnél, vagy a Kossuth Rádióban a Nyelvőrködés műsor vezetőjénél.

2020. dec. 30. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Okés, nem fogok leállni ezen veszekedni, legyen igazad. :)

Ettől függetlenül más válaszokat szívesen, meghallgatok a kérdéssel kapcsoltban. :D

2020. dec. 30. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Online beszélgetni szar, nekem közeli barátaimmal is volt olyan, hogy próbáltam mostanában írni nekik, aztán hasonlóan alakult, mint amit te is írtál, nem válaszolt sokáig, nem kérdezett vissza stb. ezért inkább megvárom, hogy lehessen végre rendesen találkozni, és akkor majd kifaggatom őket. Neked is ezt javaslom, kár lenne döntést hozni online beszélgetés alapján, ahogy írtad, amint lehet hívd el randizni élőben, és akkor majd kiderül.
2020. dec. 30. 21:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2020. dec. 30. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Milyen messze laktok?

Mint előttem is írták, így online beszélgetés alapján nem vonható le túl sok következtetés.

Híved el, minél hamarabb.

(Úgy lenne illő, ha te utaznál el hozzá)

2020. dec. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!