Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem őt, vagy csak barátként gondol rám?
Online beszélgetünk egy hónapja, de még személyesen nem találkoztunk, mert nem lakunk közel egymáshoz.
Sokszor van, hogy egy fél vagy egy óra múlva válaszol az üzimre, gyakran viszont ő keres engem, de akkor sem beszélünk olyan nagyon sokat. Gyakran vissza sem kerdez, vagy erdeklodik irantam, vagy csak alap dolgokkal kapcsolatban. Maskor meg erzem, hogy elvezi a beszelgetest, orommel mesél magáról.
Nem tudok dönteni :D
Nem erről szólt a kérdés, de mind az "ezen" és "ezalatt" is teljes mértékben használatosak és nyelvtanilag helyesek is.
Ami a kérdést illeti, köszi a választ, így már értem mire gondoltál.
Azért örökre nem lehet húzni szerintem, amint megengedi a helyzet, el fogom hívni randizni.
Jól teszed!
Csak nem engedek a 48-ból, mert hiába közszájon forog az "ez alatt azt értem", amikor a Magyar Tudományos Akadémia már több évtizede kimondta, hogy a magyar ember valamit nem "ez alatt" ért, hanem "ezen" ért valamit.
Rákérdezhetsz az említett intézetnél, vagy a Kossuth Rádióban a Nyelvőrködés műsor vezetőjénél.
Okés, nem fogok leállni ezen veszekedni, legyen igazad. :)
Ettől függetlenül más válaszokat szívesen, meghallgatok a kérdéssel kapcsoltban. :D
Milyen messze laktok?
Mint előttem is írták, így online beszélgetés alapján nem vonható le túl sok következtetés.
Híved el, minél hamarabb.
(Úgy lenne illő, ha te utaznál el hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!