Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem érdeklem
Figyelt kérdés
Szóval most lettünk osztálytársak a tanév elején nem beszéltünk eleinte a lánnyal aztán egyszer írt és elkeztünk dumálni pár hétig de lehetett érezni hogy bejovunk egymásnak aztán egyszer éreztem hogy száraz beszélgetések lesznek, már nem is írt és aztán leírta hogy legyünk csak barátok, mivel hoyg osztálytársak vagyunk és ezért ez nem működne így . Nem hogy barátok nem vagyunk de még csak nem is beszélünk se írásba se személyesen ez kb 3 hónapja történt én azóta nem tudom tultenni ezen egyszerűen magam mert szerelmes vagyok de ő viszont teljesen elfelejtette ezt az egészet és semmi érzése nincs irántam
Gondolom továbblepett más fiúkkal dumál nekem meg egyszer összejohetne egy lány és ez van
Nem tudom mit csináljak?
2022. máj. 16. 16:14
1/2 anonim válasza:
Semmit...van ezer másik, nem kell ennyire lelkizni egy p..ca miatt.
2/2 anonim válasza:
Lehet ő is így érez! Írj rá szerintem. Ha nem mutat érdeklődést, ghostingol vagy bármi, na akkor hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!