Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdeklem...?
Sziasztok, egy nagyon bonyolult helyzetbe kerültem és szanaszét vagyok miatta lelkileg.
Van egy srác, akivel nem rég ismerkedtem meg, pedig egy egyetemre járunk már egy ideje.
Az elején úgy tűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg dologban hasonlítunk egymásra.
Már az ismerkedésünk elején is csak pár óránként írt vissza, ami amúgy nem zavar, mert én is szoktam ilyet.
Az utóbbi pár hétben viszont azt érzem, hogy szándékosan nem nézi meg az üzeneteimet...
Örülök, ha 2 nap múlva válaszol. Olyankor egész jól elbeszélgetünk, aztán megint eltűnik.
És nem értem miért csinálja ezt, valószínűleg nem érdeklem
már eléggé...
Csak ez mindössze azért bonyolult, mert aludtunk már többször együtt, meg megtörtent köztünk már az első csók is...
De azt érzem nem igazán akar érzelmileg nyitni felém. Ha megkerdezem hogy telt a napja, vagy ilyesmi, arra nem is válaszol. Ha felajánlom, hogy csináljunk valamit, akkor azt is leignorálja... Persze néha ő is mond ezt-azt, hogy menjünk együtt ide meg oda, de végül ez nem teljesül.
Néha pedig összefutunk a kampuszon, akkor pedig oda jön hozzám és beszélgetünk, de egyre jobban azt érzem, hogy csak kényszerből beszél velem.
Teljesen kivagyok emiatt, mert folyton hideget-meleget kapok tőle és nem tudom mi lenne a legjobb. Elengedni...?
Sziasztok!
Az utolsó hozzászólónak igaza van, nem feküdtünk le, tényleg csak aludtunk
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!