Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán lehetne belőle valami? Vagy tényleg egyáltalán nem érdeklem?
7-dikes lehettem. Aznap a Vallás volt az utolsó óra. Már csak egy páran lehettünk az osztályteremben, max hatan. Amikor csengettek be, a terem ajtaját nézve a két fiú osztálytársammal együtt, volt egy harmadik fiú is. Nagyon is érdekesnek találtam a harmadik fiú külsejét. Megtetszett. Ami megragadta a szemem legfőképpen a nagyon fekete színű haja, és a nevetésével(?) együtt ki kukucskálo rés a két metsző fog közötti területen.
Aztán megerkezett a Vallás tanárnő. Köztudott volt az ő óráján, hogy azok akik sokkal hátrébb ültek, előbbre kellett üljenek, mivel kevesen voltunk Reformátusok, hogy ne legyünk úgy szétszórva.
Én mindìg is elől ültem a barátnőimmel , szóval ránk nem vonatkozott a dolog.
A fiúnak előre kellett ülnie, aminek én nagyon örültem, hisz így jobban szemügyre tudtam venni :))).
Kiderült a neve, és az is, hogy felelni jött mivel hiányzott még pár jegy nála.
Ezek után többször is ki mentem szünetre csak azért, hogy láthassam viszont soha nem mertem oda menni hozzá beszélgetni.
Végül feledésbe merült a srác.
Viszont annyi év után, idén instagramon be jelölt pont ő, aki szerintem észre sem vett anno, legalábbis nekem úgy tűnt.
Ő írt rám a sztorimra reagálva, beszélgetni kezdtünk, szóba hoztam , hogy amúgy emlekszik-e e még mi történt anno. És, hogy ő nekem nagyon megtetszett még akkor. Megkerdezte , hogy már akkor nem tetszem neki? Erre azt válaszoltam, hogy már nem.
Pedig most még jobban tetszik , mint akkoriban. Csak féltem mit reagálna , ha azt írom, hogy igen sőt.
Eltelt több hét is, végül reagált a sztorimra , egy kép volt rólam de nem kihívó, flörtölni próbált. Azt mondta nem tudja, hogy tetszem-e neki. Küldtem egy poénos fotót magamról, küldött egy szív emojit válaszul, nem tudtam hova rakni.
Szivezte a fotoim stb. Míg végül rá vettem nehezen magam, hogy én kezdeményezzek beszélgetést vele. De csalódnom kellett. Egy teljes napot vártam, hogy lássa az üzenetem de nem tette meg. Ezért ki töröltem az üzenetet.
Tegnap óta nem beszéltünk. Mi lehet a gond? ://
Bocs, a helyesírásod gáz! Pl. vallás, reformátusok (kisbetű), vallástanárnő (egybeírjuk) stb.
Ezt csak azért említem, mert ha a közösségi médiában is írsz, és ilyen írásképpel, akkor azzal magadról állítasz ki egy nem túl vonzó képet, hiába vagy esetleg szép.
Nem értem a problémádat!
Egyrészt szó szerint azt mondtad a srácnak már nem tetszik, most meg sértődött vagy.
Miért?
Egy napot sem adtál neki, hogy lássa az üzenetedet. Miért kellett kitörölni?
Bizonyára más dolga volt.
Az üzenetet nem kellett volna kitörölni és lehet feladta.. mivelhát te mondtad neki hogy nem tetszik
Esetleg reagálj te az ő storyjaira vagy fotóira hátha még beszélgetésbe elegyedtek, aztán mondd el neki hogy tetszik.. talán még nem szurtad el :/
Köszönöm a válaszokat.😀
#2 Elnézést kérek a helyesírásom miatt.😬
Igen nem kellett volna ki töröljem, be tudtam annak, hogy biztos nem érdeklem. Tegnap írtam neki de megint nem látta://
#3 #4 igazatok van, dee féltem, hogy visszautasít ezért inkább írtam azt, hogy már nem.
Nem tehetek már semmit végleg elrontottam? 😬
Ha egyaltalan nem reagal az uzenetekre lehet hogy sikerult nagyon megbantanod vagy lehet csak tenyleg nagyon elfoglalt..
Irj ra esetleg messengeren
Ott biztos jobban eszreveszi
Féltem, és azt gondoltam csak egy szimpla kérdés tőle az, hogy 'mostmár nem?'.
Nem gondoltam volna, hogy van mögötte több.
Túl sokszor mondtam ki én azt, hogy bejön valaki, nem lett belőle semmi.
Ez a félelem a visszautasitastol maradt meg bennem, ezért mondtam azt neki, hogy nem. Azt gondoltam csak kedvességből reagál a dolgaimra.
Aztán nem nézte meg az üzenetem, pedig sikerült rá vegyem magam arra, hogy én írjak neki, mert én szégyenlős típus vagyok. De ha nem nézte meg 2x sem akkor már nincs esélyem:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!