Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem érdeklem a fiút, ugye?
A történet a következő.
Egy spanyol barátom látogatása alatt, elvittem a srácot az egyik helyi kocsmába, mivel nagyon akart iszogatni. Egyre csak fizette nekem és a velem levő barátaimnak a sört és az erős italokat. Jó kedvünk volt, angolul beszélgettünk, nevetgéltûnk, s odajött pár srác hozzánk, hogy szimptakusok vagyunk, üljünk át az asztalukhoz. Én már itt nagyon részeg voltam, aludtam egy fél órát a székemben, amíg a többiek beszélgettek. Aztán kitisztult a fejem, és én is beszélgetni kezdtem. Felolvastam egy versemet, meséltem arról, hogy festeni szoktam, és milyen zenét szeretek. Kiderült egyik sráccal ugyanolyan az ìzlésünk, s mondta, hogy nagyon szép verset írok, és beírta a nevét a telefonomba, bogy majd jelöljem be facebookon. Egyetemisták vagyunk, s aztán meghívtak magukhoz beerpongozni, meg mondták, hogy van pár szabad ágyuk, ha ott akarunk aludni. A spanyol srác hazament, mi meg elmentünk a barátaimmal hozzájuk. Ott végül söröztünk, és beszélgrttünk és a srác, aki beírta a nevét megcsókolt, szóval sokat csókoloztunk utána, s a végén megígérte, hogy nem fog próbálkozni semmivel, ha vele alszom. Így is lett, csak csókoloztunk, el aludtunk, de hajnalban anélkül, hogy szóltam volna neki leléptem, mert a lakótársam nem tudoty bejutni a házunkba, mert nem volt nála a kulcsa. Bejelöltem facebookon és bocsánatot kértem, hogy szó nélkül eljöttem. Mondta nem baj, s megkérdezte mit csináltunk, amikor bementünk a szobájába. Mondtam, hogy csak akudtuk. Ekkor elmesélte, hogy olyan részeg volt, hogy onnan nem emlékszik semmire. És visszaírtam neki, hogy oké és egy nevetős smileyt. Itt meg megállt a beszélgetés.
Nem vagyok a srác súlycsoportja kinézetre, szóval valószínűleg csak egy rész szórakozás voltam, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!