Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érdeklem a fiút vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem a fiút vagy csak leakar rázni? (LENT)

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel kavarunk egy ideje, már megvolt az első csók is, szóba került az is hogy összejövünk, azonban felmerült egy aprócska probléma, az pedig az időszűke, elmondása szerint ez az egy dolog ami visszatartja ,nem tudja mennyi vitát generálna közénk,s nem kellene akkor elrontani a barátságunkat.

Ő népszerű,helyes , körülbelül minden díszp*csa körülötte legyeskedik,én pedig se menő,se a világ legszebb lánya nem vagyok. Ott az egyetem,a munka,edzés.Tegnap este beszélgettünk, azaz ő hozta fel hogy talán nem kellene, annyira összetörtnek éreztem magam,különösen megszólalni nem tudtam. Együtt töltöttünk néhány órát, se szó,se mondat nem hangzott el erről, igyekeztem nem mutatni, de a végére magától közeledett,meg meg fogta a kezem, vagy átkarolva sétáltunk. Hazakísért, neki dőlt a falnak,még egy ideig beszélgettünk,játszadoztunk. Csapdostam bele a kezébe, de fokozatosan közeledtünk egymáshoz, magához húzott, volt amikor én léptem közelebb. Talán várta megcsókoljam,én azt akartam ő tegye meg,végül majd hogy nem egyszerre indítottuk, átölelve. Le se tudom írni mit érzek iránta,végre megkapnám és most meginog a léc. Kérdeztem akkor most mi legyen,annyit mondott nem tudja,gondoljuk át újra , ő is meg én is,aztán következő találkozón megbeszéljük,én viszont félek a nemleges választól. Sose mondtam el neki mit érzek,szerintetek ideje lenne? Valljam be? Mi változott az alatt a pár óra alatt hogy netalántán meggondolta magát? Érdeklem,vagy csak ezzel akar lerázni?

Én 18 vagyok, a fiú 24.

2015. okt. 7. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugyan, ha tényleg szerelmes lenne beléd akkor nem számít az időszűke.Ha egy fiú szerelmes egy lányba akkor semmi nem számít.Valószínűleg csak egy -egy alkalmai szexre kellenél neki.
2015. okt. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!