Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek biztos abban,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek biztos abban, hogy érdeklem, amikor egyszer ilyen egyszer olyan?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, szeptember első hetében kezdtünk el beszélgetni, de én már évekkel ezelőtt szerelmes voltam belé. Azóta volt egy barátom, de annak már lassan 1 éve, hogy vége. Szóval, ezzel a fiúval -mielőtt rám írt volna kihagytunk 1 év dumálást- már régen is beszéltem, de most felkeresett. Örültem, hogy ismét egymásra találtunk, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és az elején tett nekem finom utalásokat a jövőre nézve. Olyanokat, hogy "ha tegyük fel szerelmes leszek beléd" vagy "szívesen kelnék a te hangodra". Ezeknek mind-mind nagyon örültem, mert sikerült már azért annyira kiismernem, hogy tudjam, hogy ezeket komolyan gondolja. 6x találkoztam eddig vele, de az első 4 elég sűrűn követte egymást, szinte 2-3 naponta, és megszoktam. De ahogy egyre többet találkoztunk, beszéltünk, kezdtem nagyon megkedvelni. Hozzábújtam, átkarolva sétáltunk, összekulcsoltuk a kezünket, piszkáltuk egymást, de még nem csókolt meg. Nem is ezzel van a problémám (vagyis ez a kisebbik) hanem azzal, hogy 1 hete nem láttam. Legutoljára összeszedtem a bátorságom, és szemtől-szembe közöltem vele, hogy hiányzott, de nem mondott rá semmit. Őszintén megmondom, nagyon szíven szúrt, mert azt hittem, hogy ő is így érez. Azért találom ez furcsának, mert látom rajta, hogy jól érzi magát velem, sokat nevet,a testbeszéde is elárulja, és hosszú órákra szoktunk találkozni. Visszatérve, 1 hete nem láttam, megint hiányzik, de most kezdem elveszíteni a kitartásomat és a lelkesedésemet, mert úgy érzem, hogy mégsem érdeklem annyira, mint amennyire hittem. Szerintetek ne éljem bele magam ebbe az egészbe? Nem vagyok szerelmes belé, csak nagyon nagyon kedvelem, és eltudom magunkat képzelni. Legyek türelmes, vagy tényleg hanyagoljam?

2015. okt. 2. 17:55
 1/3 A kérdező kommentje:

17/L

20/F

2015. okt. 2. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szeritem mond el neki egyérteműbben hogy kedveled. De semmiképp ne fb-n vagy ilyen közzösségi oldalokunk ne SMS-ben hanem szemtől szemben. És figyeld hogy hogyan reagál. Mert ha igaz amit mondasz és ő is jól érzi magát veled akkor valami biztos van. Szerintem légy türelmes.
2015. okt. 2. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
2015. okt. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!