Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha érdeklem, miért nem beszélü...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érdeklem, miért nem beszélünk többet, ha nem, miért beszélünk egyáltalán?

Figyelt kérdés
Január vége felé kezdtem el beszélni egy sráccal egy fiataloknak készült ismerkedős, barátkozós applikáción, és azóta elég komplikálttá vált a helyzet. Ő kb 150km-re lakik tőlem, de mivel a szülei elváltak így ez csak az "egyik lakhelye" a másik ugyanaz a nagyobb város ahol én lakom. Nagyon sok közös van bennünk, a zenei ízlésünk, hasonló véleményünk, a szabadidős tevékenységeink megegyeznek és személyiségre is eléggé passzolunk, nekem úgy tűnik kölcsönösen élvezzük egymás társaságát. A helyzet, hogy kollégista, és csak havonta engedik őket haza 4 napra, így a találkozás még nem jött össze, de már felmerült a téma és igencsak pozitívan áll a dologhoz, megbeszéltük, hogy a tavaszi hosszabb szünetükben megiszunk egy kávét, de az még odébb van. Nos a probléma, hogy ugyan többször is ír egy héten, érdeklődik stb, sokszor nagyon rövid beszélgetéseink vannak, sokáig tart válaszolnia, de egyes esetekben órákig el tudunk beszélgetni (kisebb nagyobb megszakításokkal) de valahogy nem érzem, hogy haladnánk egyről a kettőre mint egy ismerkedés során. Nincsenek sem közös ismerőseink, semmi nem köt össze minket így ha nem érdekelném Őt szimplán nem keresne, simán meg tudná szakítani a kapcsolatot, nem lenne kínos, ha pedig érdeklődik is irántam (akár barátilag akár nem) nem látom az "erőfeszítést" benne. Próbáltam vele beszélni erről, erre a válasza annyi volt, hogy mivel sok a tanulnivalója (amit meg is értek mert egy elég erős gimnáziumba jár) így elég kevés ideje van, ebben már csak azt nem értem, hogy miért akkor ír, amikor tudja, hogy nem tudunk beszélni mert elfoglalt és pár mondat után már nem fog tudni visszaírni? Amit furcsállok, hogy amikor viszonylag hosszasan beszélünk akkor lelkes, küld hangüzenetet, nem egyszavas válaszai vannak és látszik azokból amiket ír, hogy érdekli amiről éppen mesélek stb. Ha bárki meg tudná magyarázni ezt a kettősséget és tudna bármi tanácsot adni, azt megköszönném!

2022. márc. 19. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer hívd fel és mondd meg neki, hogy szeretnél kettőtökről beszélgetni. Kifejtheted, hogy bírod őt, de nem jó ez a bizonytalanság, szóval dönts el, hogy mit szeretne.
2022. márc. 19. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, hogy eltérek a kérdéstől, de ez melyik app? "egy fiataloknak készült ismerkedős, barátkozós applikáción"
2022. márc. 20. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Nos, örülj neki hogy amikor van egy kis ideje akkor is üzen.

Ne várd el mindig hogy órákig fog veled duskurálni, legyen elég türelmed.

Egy erős, komoly felsőoktatási intézményben tanulni nem piskóta.

Rengeteg időt elvesz a tanulás is.

2022. márc. 20. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj teret hagyni neki. Lehet még ő sem biztos sok dologban.
2022. márc. 20. 17:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves második! Ez a yubo nevű alkalmazás lehet kicsit bénán fogalmaztam meg, ne haragudj:)

A többieknek is nagyon szépen köszönöm, remélem “csak ennyi” a probléma.

2022. márc. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!