Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán lehetne belőle valami? Vagy tényleg egyáltalán nem érdeklem?
7-dikes lehettem. Aznap a Vallás volt az utolsó óra. Már csak egy páran lehettünk az osztályteremben, max hatan. Amikor csengettek be, a terem ajtaját nézve a két fiú osztálytársammal együtt, volt egy harmadik fiú is. Nagyon is érdekesnek találtam a harmadik fiú külsejét. Megtetszett. Ami megragadta a szemem legfőképpen a nagyon fekete színű haja, és a nevetésével(?) együtt ki kukucskálo rés a két metsző fog közötti területen.
Aztán megerkezett a Vallás tanárnő. Köztudott volt az ő óráján, hogy azok akik sokkal hátrébb ültek, előbbre kellett üljenek, mivel kevesen voltunk Reformátusok, hogy ne legyünk úgy szétszórva.
Én mindìg is elől ültem a barátnőimmel , szóval ránk nem vonatkozott a dolog.
A fiúnak előre kellett ülnie, aminek én nagyon örültem, hisz így jobban szemügyre tudtam venni :))).
Kiderült a neve, és az is, hogy felelni jött mivel hiányzott még pár jegy nála.
Ezek után többször is ki mentem szünetre csak azért, hogy láthassam viszont soha nem mertem oda menni hozzá beszélgetni.
Végül feledésbe merült a srác.
Viszont annyi év után, idén instagramon be jelölt pont ő, aki szerintem észre sem vett anno, legalábbis nekem úgy tűnt.
Ő írt rám a sztorimra reagálva, beszélgetni kezdtünk, szóba hoztam , hogy amúgy emlekszik-e e még mi történt anno. És, hogy ő nekem nagyon megtetszett még akkor. Megkerdezte , hogy már akkor nem tetszem neki? Erre azt válaszoltam, hogy már nem.
Pedig most még jobban tetszik , mint akkoriban. Csak féltem mit reagálna , ha azt írom, hogy igen sőt.
Eltelt több hét is, végül reagált a sztorimra , egy kép volt rólam de nem kihívó, flörtölni próbált. Azt mondta nem tudja, hogy tetszem-e neki. Küldtem egy poénos fotót magamról, küldött egy szív emojit válaszul, nem tudtam hova rakni.
Szivezte a fotoim stb. Míg végül rá vettem nehezen magam, hogy én kezdeményezzek beszélgetést vele. De csalódnom kellett. Egy teljes napot vártam, hogy lássa az üzenetem de nem tette meg. Ezért ki töröltem az üzenetet.
Tegnap óta nem beszéltünk. Mi lehet a gond? ://
Esetleg írj rá messengeren ha nagyon szeretnél tőle valamit
De lehet megharagudott.. vagy megbántottad ezzel számolj
Én a helyedben még egy utolsót megpróbálnám, messengeren
Lehet csak instán nem jelzi neki vagy elfoglalt
Pl:
Szia! Ne haragudj ha a multkor megbántottalak, igazából nagyon tetszel nekem, csak féltem elmondani, de abból hogy nem válaszoltál, azt érzem megbántottalak, nagyon sajnálom, szeretném helyrehozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!