Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Szóval röviden, tömören van egy fiú aki több jelet adott hogy tetszem neki, mindig a közelemben van ha teheti viszont ha én a szemébe nézek ő nem néz rám, nem tudom miért van ez!! Talán fél tőlem? Egyszer hirtelen rá néztem és engem nézett, viszont mikor rá néztem elkapta a tekintetét.2023. jan. 19. 13:25
21/27 A kérdező kommentje:
#20 sajnos nincs közös ismerős
2023. jan. 21. 11:41
22/27 anonim válasza:
Ha veled párhuzamos (vagy fölötted) osztályba jár, valahogy tudd meg, hogy melyik tantárgyból jók a jegyei. Aztán odaállsz eléje, megmondod, hogy azt hallottad, X tantárgyból erős. Tudna-e neked segíteni (valamit megmagyarázni, mert Te nem érted... (talán jobban, mint ő!). Ha beleegyezik - nyert ügyed van. Ha negatív választ ad, akkor kérdezz rá egy másik tantárgyra. Kezdj beszélgetést a többi tantárgyról, iskoláról, tanárokról, mi szeretne lenni... Ezzel megindul egy beszélgetés, ami aztán folytatódhat.
23/27 A kérdező kommentje:
#22 ez jó ötlet csak sajnos én is nyáva vagyok ehhez
2023. jan. 21. 12:03
24/27 anonim válasza:
Játssz el a gondolattal, főzd ki a tervet, mit, hogyan tégy.
Kitartóan tartózkodj sokat a látóterében, hadd lásson. Ha olyan közel van hozzád, hogy a halkabb kacajod is meghallja, akkor (nem erőltetve) kacagj egyet a kolléganőid beszédén (lányoknál ez könnyen megy). Ha adódik alkalom, hogy egyszerre mennétek ki (be) egy ajtón és előre enged, köszönd meg neki, jegyezd meg, hogy milyen udvarias, ami (szerinted!) ma ritkaság... Kérdezz rá milyen órája lesz, kedveli-e ezt a tantárgyat, melyik a kedvence, mi szeretne lenni, akar-e tovább tanulni, milyen irányzaton... Millió ötlet és kérdés van, csak meg kell szólalni.
25/27 anonim válasza:
26/27 A kérdező kommentje:
#24 fú ez nagyon jó ötlet! Már volt rá példa hogy előre engedett engem!
2023. jan. 21. 13:01
27/27 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!