Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek miért fontos a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért fontos a magasság?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem ismerkedni és sokszor eljött hogy ez fontos a lánynak, hogy lehet akármilyen jó ha nem magasabb nála. Nem tudtok felnézni rá vagy hiteltelen vagy erőtlen milyen érzés párosul azzal amikor a magassagról van szó?
2023. jan. 12. 22:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, olvasd el mégegyszer amit írtam. Szerintem mind a két eset baj. Mármint persze nem baj, legyen mindenki felszínes, de mi lenne inkább, ha senki nem lenne az?
2023. jan. 14. 19:06
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Már bocs, de aki azt mondja, hogy a kinézet nem számit az hazudik. Számomra a kinézet ugyanolyan fontos, mint a személyiség. Vonzalom nélkül egy kapcsolat sem működhet. Most hívhatsz felszínesnek, de én legalább megmondom a frankót, és nem érdekel, ha ezért elítélsz.
2023. jan. 14. 19:15
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Nem mondtam, hogy nem számít a kinézet, de aki magasság alapján utasít vissza valakit, annál az fontosabb, mint a belső

És nem is azt mondtam, hogy pont te mondtad ezt, de voltak akik ilyet írtak itt

2023. jan. 14. 19:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én értettem félre. A magasság még nem kizáró ok, csak ne legyen alacsonyabb nálam.
2023. jan. 14. 19:21
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én 170 centi körül vagyok (én vagyok a lány), a párom 165 körül van. Régebben fontosabbnak tűnt a magasság, de igazából mióta megismertem őt, már máshogy állok hozzá. Mármint, most már átértékeltem a dolgokat.

Amúgy meg igen, a kinézet is számít, nem kell álszenteskedni. Ugye mondják, hogy a külső megfog, a belső megtart. Azért eléggé fontos, hogy az ember vonzódjon a másikhoz. Nekem pl. külsőleg így összességében így is bejön a párom, hiába alacsonyabb nálam. Meg őszintén, ez a pár centi nem annyira jelentős szerintem, ha pl. 15 centivel lenne nálam alacsonyabb, az már jelentősebb különbség, akkor lehet már máshogy állnék ehhez a dologhoz, kitudja.

De amúgy megértem, hogy miért mondják sokan a magasságot fontosnak. Mármint, jó érzés felnézni rá, meg megértem azt is, hogy nagyobb biztonságérzetet ad. Régen én is így gondoltam, de aztán mikor megismertem a páromat, akkor már annyira nem érdekelt ez. :D

2023. jan. 14. 20:22
 26/30 anonim válasza:
14%
Számít a magasság, mert úgy mutat jól egy pár egymás mellett. De a biztonság egy bugyuta érv viszont, előkerül egy kés, aztán annyi. Nem tudom ki került már innen komolyabb dologba, amiből rendőrségi ügy lett. De a lényeg, hogy a magasság a legkevésbé számít egy utcai konfliktusban.
2023. jan. 14. 20:59
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Meg ez nem egy választható dolog én 167 centis pasi vagyok és 29 éves és így elolvasva akkor soha nem lesz párom mert alacsony vagyok ? 😀

De viccet félre téve akkor elég sokan vonzónak találják és a biztonság érzetet és a férfiasságot látják benne

2023. jan. 18. 17:03
 28/30 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk 29 évesen miért a tini párkapcsolatok kategóriába írsz ilyen kérdét?
2023. jan. 18. 17:11
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nincs magasságom, testem sincs. Kell magasság, hogy emberként funkcionálhassak.
2023. jan. 23. 17:50
 30/30 A kérdező kommentje:
De a magasságon nem tudsz változtatni. Se hozzá tenni se elvenni.
2023. jan. 26. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!