Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek miért fontos a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért fontos a magasság?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem ismerkedni és sokszor eljött hogy ez fontos a lánynak, hogy lehet akármilyen jó ha nem magasabb nála. Nem tudtok felnézni rá vagy hiteltelen vagy erőtlen milyen érzés párosul azzal amikor a magassagról van szó?
2023. jan. 12. 22:22
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Tehát a pasi magassága!
2023. jan. 12. 22:23
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Mindig mas mert ha magas es vezna akkor az erotlenebb ha magas es normal testalkatú lenne. Arányokról is fugg. En az alacsonyabakkat jobban szeretem
2023. jan. 12. 23:05
 3/30 anonim ***** válasza:
76%
Valószínüleg ennek evolúciós okai vannak.
2023. jan. 12. 23:23
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem azért, mert magas vagyok, és nem akarom, hogy úgy nézzünk ki egymás mellett, mintha a kisöcsém lenne. Meg nagyobb biztonságban is érzem magam egy magasabb, testesebb srác mellett.
2023. jan. 13. 08:02
 5/30 anonim ***** válasza:
79%
Mert az tud megvedeni
2023. jan. 13. 08:35
 6/30 hungarikum_202 ***** válasza:
24%
#5 Nem mindig. Lehet lekéselik a nagydarab embert. A kissebb meg gyorsabb, ezért könnyebb eltérnie egy kés vagy ütés elől. És ha e mellé még párosul harctudás, mert mondjuk a gyerek 6 éves kora óta jár pl. boxra, akkor lehet kiüti a támadót. Meg ez függ a vérmérséklettől. Hiába valaki 95 kg 190 cm, ha egy beszari alak, és éles helyzetben nem meri megvédeni szeretteit. Persze ez fordítva is igaz.
2023. jan. 13. 11:02
 7/30 szvicsi ***** válasza:
94%
Ízlések és pofonok, mindenki mást szeret. De általánosságban mindenki szeretne egy biztonságot maga mellett, egy magasabb fiú ezt biztosítja, egy magasabb fiú átöleli, ha kell és biztonságban érzi magát. Egy alacsonyabb fiú a kis öcsi szerepét jelentené, de vannak kivételek ne add fel!
2023. jan. 13. 11:04
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy magasabb fiú mellett jobban biztonságban érzem magam. Egy alacsonyabbal meg mintha elmennék a kisöcsémmel sétálni.
2023. jan. 13. 14:11
 9/30 anonim ***** válasza:
36%

Ezt a baromságot, semmint hogy ekkor van biztonságérzet... hagyjuk már, ezt az érintettek sem hiszik el igazán... mert egy 180 biztonságosabb mint egy 170... komolyan... Ez csak egy konvenciális idióta berögződés....

Én azt gondolom, a fiú és a lány magassága egymáshoz képest legyen +/-10cm, mindegy, melyik a magasabb...

2023. jan. 13. 14:24
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
#9 nyilván nem ilyen esetben jelent különbséget, de azért a 160 és a 190 cm között nagy az eltérés ebből a szempontból is.
2023. jan. 13. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!