Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, sokatoknak miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokatoknak miért ilyen fontos a magasság?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, és ezt egyszerűen nem értem. Lehet, hogy rossz körökben mozgok, de mindenhol ezt látom, még a neten is, hogyha egy fiú átlagos magasságú, vagy alacsony, akkor a lányok nem is tekintik embernek. Az osztályomban is mindenkinek olyan specifikus elvárása van a fiúkkal kapcsolatban, hogy ha ránéznek valakire, egyből az van, hogy "jajj, ő milyen magas ahww", vagy az, hogy "hagyjad már, ez törpe".

Miért előny, ha valaki magas? Szerintem 160 cm-sen is lehet valaki jó ember, ahogy 190 cm-sen is lehet köcsög. Nem akarok vitát indítani, és általánosítani, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Azoknak, akiknek ez ilyen fontos szempont, miért?

2020. szept. 26. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért fontos a magasság, mert én is eléggé magas vagyok és szeretem ha egy srác magasabb nálam. Mondjuk én pont egy olyan fiút fogtam ki aki magasabb nálam egy kicsivel, de volt már olyan is aki pont akkora volt mint én.

L

2020. szept. 26. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki lányként magasabb, annak megértem, hogy fontos, de én is azt vettem észre, hogy a legtöbbüknek ez az elsődleges szempont. Nekem egyáltalán nem számít, mivel nem vagyok túl magas, de ha alacsonyabb lenne, az sem zavarna.
2020. szept. 26. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a magasabb srácok férfiasabbnak tűnnek, de engem nem zavar ha alacsonyabb
2020. szept. 26. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, én sosem voltam ilyen, meg nem is viselkedett így egyik barátnőm vagy ismerősöm sem, sőt, több gimis osztálytársnőmnek is alacsonyabb pasija volt, a legjobb barátnőmnek is alacsonyabb a párja egy kicsit...

A törpézés meg a flegmázás nyilván bunkó viselkedés, de ettől függetlenül mindenkinek van egy zsánere. Ha valakinek kifejezetten a magas srácok jönnek be, azért nem lehet hibáztatni, persze az már más dolog, ha ezt tahó stílusban hangoztatja.

Egyébként én is mindig úgy voltam vele, hogy ahhww magas srácok, aztán közben szinte mindig velem egymagas vagy max 10-15 centivel magasabb pasim volt, és valahogy jobban is kijöttünk, mint azzal aki 190+ volt. :D Azt viszont már nem tudnám elképzelni, hogy nálam alacsonyabb (167 cm vagyok) legyen a párom... Egyrészt nem vonzódnék hozzá, másrészt meg nevetségesen néznénk ki. Lehet 160 centisen is jó ember, persze, csak attól még nem akarok vele összejönni. :D

De a pasik is ugyanígy válogatnak, ha egy lány 170 centi fölött van, már úgy néznek rá, mintha valami zsiráf lenne, ha meg több mint 65 kiló, akkor meg úgy, mintha elefánt lenne...

2020. szept. 26. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A magasabb srácok férfiasak és biztonság érzetet nyujtanak. Ha egy alacsony sráccal lennék nem érezném magam biztonságba. Mert azért manapság tudjuk bármi megtörténhet és gond nélkul belekötnek az emberbe akkor szeretném ha egy magas, termetes srác ott lenne mellettem akit ha meglátnak lehet nem is kezdenek ki vele. A másik a cuki romi homlok, fej puszik elengedhetetlen. Ha egy alacsony pasi lenne ezt nem tudná igazából megtenni, de ha a belsője megfog akkor igazából már mindegy a magassága. De én nem tudnák magam mellé elképzelni egy alacsony fiút. Nem venném komolyan. 18L
2020. szept. 26. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Számomra szimplán vonzó. Ez kb. olyan, mint hogy a legtöbb fiú a vékonyabb, formás lányokat szereti, persze ebben is vannak kivételek. Számomra férfias és szexi, ha egy férfi magas. Gondolom ez evolúciós eredetű. Persze, alacsony férfi is lehet jó ember, de azért párkeresésnél nyilván nem csak a belső számít.
2020. szept. 26. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Nálam nem számí a magassag, max annyit hogy legyen nálam magasabb, de mivel én alacsony vagyok, így ez nem nehéz.

Barátom kb 175-178 cm, de amikor összejöttunk akkor még csak 165 volt és az sem zavart.

Nálam igazából ez nem egy befolyásoló tényező.

2020. szept. 27. 01:23
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem fontos, hogy magasabb legyen nálam. Vagyok 167cm szóval én összejönnék egy 170cm-es sráccal is, de zavarna ha alacsonyabb nálam.
2020. szept. 27. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Azért, mert az tetszik nekik. Másoknak meg a kreolok, négerek (vagy épp ők nem). Azzal miért nem foglalkoztok ennyit? Ugyanúgy nem tehet valaki a bőrszínéről, mint a magasságáról. Unalmas már, hogy MINDIG ezen megy csak a rinya.

Egyébként minden embernek van valamilyen ideálja, de a legtöbb képes “engedni” belőle. Magyarul én kijelentettem, hogy csak a szőke, kék szemű, németes pasik jönnek be, ehhez képest egy ilyen barátom sem volt. Beleszerettem pl egy barna haj, barna szem, kreol srácba is. Na pont ez a helyzet sokaknak a magassággal is. Lehet, az ideálja mondjuk 185 cm, de akibe belezúg, az meg 175 lesz.

Egyébként meg elég keveset tapasztaltam azt, amiről itt sírnak (sokszor ordenáré stílusban) a lúzerek, hogy jaj, a 160 centis csajnak is colos csávó kell. Ez legtöbbször a magas nők elvárása, érthető okokból (mert nem lehet hibáztatni, ha nem akar magától kisebb párt). Az alacsonyaknak a környezetemben leginkább szintén alacsony vagy átlagos magasságú pasijuk van, ahol meg nagy a különbség, ott sem ez alapján történt a választás, hanem megtetszettek egymásnak és kész. Ne jöjjenek talán össze csak azért, mert jajj szegény alacsony fasziknak akkor mi marad? Csak azért mondom ezt, mert ilyen “indokot” is olvastam már itt.

Meg amúgy kedvenc kérdésem, hogy a kérdés ugye megfordítható? Magyarul lehet számon kérni a magas férfiakat is, hogy ugyan miért jönnek össze (hozzájuk képest) alacsony nőkkel? Miért nem magasat választanak?

2020. szept. 28. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
22%
Kisember nagybottal jar, nagy meg mègnagyobbal;)
2020. okt. 19. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!