Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 173cm a magasságom, ez nektek milyen kategória? Kezdenétek ekkora sráccal?
Mivel én alacsony vagyok, simán
Barátom 175 cm magas, pont ideális
175cm körüli vagyok. Eddig csak nálam alacsonyabb barátnőim voltak. Szerencsére pont a kis cuki lányok a gyengém.
Gondolj arra inkább, hogy ezzel a magassággal sokkal könnyebb izmosodni, mintha 184 vagy efölötti lennél.
Nekem több magasabb ismerősöm van, akik a magasságuk miatt nem olyan izmosak mint én. Szóval érdemes sportolni.
25/F
Vicces dolog ez az izom magasság összefüggés.
Ott van pl a twilightból a farkas srác(nemrég néztük meg asszonnal), kiváló teste van, mindaddig amíg az ember el nem olvassa hogy 170 körüli.
Beszélgettünk róla asszonnyal, nem értette miért nevetem ki ezért(én 187, ő 182)
Van egy haverom aki kb 170cm körüli, szoktam vele járni gyúrni, ő is ismeri.
Neki kb olyan teste van mint a farkasgyereknek, egyből rájött hogy miért nevettem.
Képen nagyon jól néz ki, de a valóságban már nem az igazi.
Ránézésre neki 2x akkora karja van mint nekem, valamivel több kilóval is edz, de ha összemérjük testünkket majd minden nagyobb nekem.
Csak kisebbnek látszik mert 20 centivel magasabb vagyok
162-5 körül vagyok szóval nekem még magas is. Mondjuk ha görnyedten jársz akkor nem annyira.:D
18l
165 centis srácért sírtam 2 hónapoz,tehát igen,simán.
Én 163 vagyok.
Erre az a válaszom hogy nem a magasság számít hanem ami bent a szívedben és a lelkedben van..
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!