Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy számotokra teljesen ismeretlen lányt kéne megszólítanotok akkor milyen témákról kezdenétek vele a beszélgetést?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 22:40
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha normális a lány, és nyitott, akkor bármiről szívesen beszélgetne veled.:) de semmiképp ne egy "Szia! Mizu?" legyen az első mondatod hozzá.:D Amúgy a beszélgetés kezdeményezése ismeretlenben inkább talán szituációtól függ, szóval legyél kreatív. A lánynak úgyis leesik, hogy nem unalomból szólítottad meg.:) 18/L
2/8 Jny44 válasza:
Igazából igen. Szituációtól függ az egész. Légy kreatív! De ha mondjuk nem épp egy kedves lányba botlottál, és nem épp úgy válaszol, ahogy azt te vártad, ne kenődj el!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
a kérdést azért tettem fel mert van 1 lány aki sokszor szemezik velem sőt mindíg... és itt a nyár ezért jó lenne 1 barátnő :)
Sajnos nehéz helyzetben vagyok mivel nincs a sulinkba 1 lány se :/ (műszaki suli)
És hát így elég nehéz az ismerkedés idegenekkel....
Hétfőn megszólítom :)
2018. jún. 8. 08:33
5/8 anonim válasza:
Úgy tegyél ahogy a többiek írták.Legyél kreatív,nincsen erre forgatókönyv.Majd minden megy magától.
6/8 anonim válasza:
A "legyél kreatív" nem túl nagy segítség.... Szinte minden kérdésre jó egy semmitmondó válasznak...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat ugy tunik ossze jott a lannyal
Megadta a szamat :)
2018. jún. 13. 14:16
8/8 anonim válasza:
Uuu gratulálok, remélem minden rendben lesz!:D
(1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!