Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy viszonylag helyes, de ismeretlen srác rátok ír, milyen téma vagy szöveg lenne az amivel lenne esélye egy beszélgetésre?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 21:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem az érdeklődési körök tisztázásával kell kezdeni. Tehát felhozol pár témát ami érdekel, lány is fel fog, és kiderül, h tudtok e beszélgetni vmiről vagy sem
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha van valami közös hobbi, érdeklődési kör,az mindenképp jó indítás. Vagy pl látod instán hogy moziban volt, megkérdezed milyen volt a film mert téged is érdekel (nyilván csak ha hihető is). Nagy előny lenne ha most lenne a születésnapja / névnapja, vagy valamilyen eredménye amihez gratulálni lehet, erre biztos a válasz és már megvan a téma is.
3/4 anonim válasza:
Fiú vagyok, de ha lány lennék és valaki aki ismeretlen és csak úgy rám írna, hogy boldog születésnapot, gratulál a... akármihez, és még csak nem is ismerősöm a facen stb akkor megijednék először aztán tiltanám.
4/4 anonim válasza:
Ha face en sem ismerős, akkor jó, igaz, hogy ez sem jó kezdés, ha igen, akkor én válaszolnék, viszont ha soha nem beszéltem valakivel de bevág egy "szia mizu?"-t, akkor biztos nem, és az ezekhez hasonló kezdésékre sem írnék vissza. (2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!