Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha rátok írna egy ismeretlen csaj, hogy lenne-e kedvetek náluk aludni, akkor elmennétek?
Hétvégén egyedül leszek és van egy srác a városból, aki egyik ismerősöm ismerőse és első látásra megtetszett, de ő nem ismer. Ha ráírnák, hogy lenne-e kedve nálam aludni, nem tudom, mit szólna... ask-n akarom megkérdezni, ha igent mond, akkor megmondom neki a nevem, előre nem akarom. Szerintetek ez jó ötlet?
Fiúk, ti örülnétek ennek és elmennétek vagy ribinek tartanátok a csaj és elkürtölnétek mindenkinek... vagy mi legyen, én nagyon akarom, csak nem akarom elrontani ezt az egészet, hogy rossz véleménnyel legyen irántam 16/L
légyszi kort is írjatok!
Ha tetszenél, nem mondanék nemet, biztosan elmennék, de őszintén szólva nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy kapcsolatot akarsz velem... azt jobb az alapoktól kezdeni, építgetni, és nem egyből éjszakára hívni a pasit, nehogy félreértse.
Sok sikert :)
18F
18/F
Ez egy nagyon szánalmas nyálcsorgató próbálkozás...nem vagy normális, hogy egy tök idegen emberrel akarsz együtt aludni. Egyáltalán miért aludni?
Szegény szüleid elmennek otthonról, és a buta pitsa lányuk mire készül...
Égesd be magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!