Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van egy full ismeretlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy full ismeretlen csaj hogy menjek oda hozzá meg mivel?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem hogy ne ijesszem el.
2015. nov. 23. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
"Jegyeket, bérleteket!"
2015. nov. 23. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
futva, egy tál pereccel
2015. nov. 23. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
mondd, hogy a jövőből jöttél, egy élő szövet vagy fém vázon, és tartson veled, ha kedves az élete.
2015. nov. 23. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Hülye kisgyerekek vagytok, s emellett nincs jobb dolgotok azon kívül, hogy hülyeségeket írtok.
2015. nov. 23. 21:31
 5/10 anonim válasza:
61%
Csak először kérdezdmeg tőle, hogy tud e Magyarul!!! Egyszer leültem egy csaj mellé a vonaton nem ismertem és ő sem ismert elkeztem neki beszélni, csak az volt a baj, hogy full Ukrán volt... Hogy értette e azt amit mondtam neki na azt nem tudom. ( Azóta nem láttam)
2015. nov. 23. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
De buszon vagy hol láttad? És ő legalább látásból ismer?
2015. nov. 24. 05:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mai világban 10/9 csajhoz ha odamész és hozzászólsz valszeg hülyének néz :D sajnos

Tudod most akkor vagy donhuán ha a fészbukkon belikolod a képeit és ráírsz..

2015. nov. 24. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hülye kisgyerek, de ugyan szedd már össze magad. Majd csak akkor menj oda hozzá, ha már megbizonyosodtál róla, hogy tetszel neki, különben elhajt, és szarul fogod magad érezni. Hidd el, észre fogod venni, ha nézeget.
2015. nov. 24. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:

7# Sajnos igazad van.

A kérdés nem egy bizonyos lányra vonatkozik, mert elég tökös vagyok hogy sajnos odamegyek minden lányhoz(teljesen normálisan). Most komoly kapcsolatot szeretnék, s nem alkalmit, mert így eddig csak alkalmi kapcsolatom volt.De a probléma az, hogy hiába próbálok akármit, mert hulyének néznek és a 50%-a azt hiszi csak megakarom b-@szni, s emellett hülyének néz. A maradék 50% meg röhög egy jót, hogy ekkora b@lfasz vagyok.Haverjaim is sokat röhögnek meg balf @szoznak engem, pedig van olyan, aki lánnyal beszélgetni sem mer, pedig már nem 17 éves, hanem 24 lassan.

Ma pl azt próbáltam hogy a lány osztályhoz odamentem, s ismerősökkel elkezdtem beszélgetni, s rá-rá pillantottam(szűz, nem volt pasija, félénk) a lányra, visszamosolygott, de már nem akarom ezt is elkurni...

2015. nov. 24. 17:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Az idegesít, hogy nem vagyok a legjobb pasi, de jóval átlagon felüli.Ha pénteken elmegyek bulizni biztos találok lányt, de engem ez nem érdekelt soha, csak néha-néha, ha tényleg rossz napom van. Nem vagyok hülye sem, főiskolára készülök.
2015. nov. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!