Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy full ismeretlen csaj hogy menjek oda hozzá meg mivel?
Mai világban 10/9 csajhoz ha odamész és hozzászólsz valszeg hülyének néz :D sajnos
Tudod most akkor vagy donhuán ha a fészbukkon belikolod a képeit és ráírsz..
7# Sajnos igazad van.
A kérdés nem egy bizonyos lányra vonatkozik, mert elég tökös vagyok hogy sajnos odamegyek minden lányhoz(teljesen normálisan). Most komoly kapcsolatot szeretnék, s nem alkalmit, mert így eddig csak alkalmi kapcsolatom volt.De a probléma az, hogy hiába próbálok akármit, mert hulyének néznek és a 50%-a azt hiszi csak megakarom b-@szni, s emellett hülyének néz. A maradék 50% meg röhög egy jót, hogy ekkora b@lfasz vagyok.Haverjaim is sokat röhögnek meg balf @szoznak engem, pedig van olyan, aki lánnyal beszélgetni sem mer, pedig már nem 17 éves, hanem 24 lassan.
Ma pl azt próbáltam hogy a lány osztályhoz odamentem, s ismerősökkel elkezdtem beszélgetni, s rá-rá pillantottam(szűz, nem volt pasija, félénk) a lányra, visszamosolygott, de már nem akarom ezt is elkurni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!