Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok egyből elfogadjabarátnak az ismeretlen szép csajokat a facebookon?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 13:33
1/14 anonim válasza:
Az enyém egyből családtagnak jelöli őket.
2/14 anonim válasza:
Már nincs párom, de amíg volt, ismeretlen embereket nem jelölt vissza... és nem bírom az olyan alakokat, akik mindenféle p. uncikinn, cs. öcskinn csajokat bejelölnek...
3/14 A kérdező kommentje:
A vőlegényem felvesz minden ismeretlen csajt és visszair nekik ha irnak
2015. okt. 6. 13:52
4/14 anonim válasza:
A férjem gép előtt ül egész nap (programozó) de csak felszínesen Facebook-ozik. Semmire sem tartja. Hónapok teltek el, mire a valódi ismerőseit visszaigazolta legalább. A vőlegényed konkrétan csajozik. Te tudod, hogy veled mit lehet megtenni... csak aztán ne lepődj meg semmin!
5/14 A kérdező kommentje:
Még nem próbálkoztak meg nála egyébként kivan irva h elvan jegyezve, csak nem rég irt egy csaj, hogy összetévesztette valakivel ő meg, h semmi probléma :) és utána sem törölte le. Még nem szóltam, h tudok róla kiváncsi vagyok monde valamit...
2015. okt. 6. 14:20
6/14 anonim válasza:
Enyém is boldog boldogtalant visszajelöl. Mondom minek? Csak úgy, visszajelöli mindegy ki az. Ezt nem értem. Vagyis... na hagyjuk.
7/14 A kérdező kommentje:
én sem értem, még volt is vitánk róla, h minden ismeretlent minek jelöl vissza, azt mondta nem fog, de mégis....
2015. okt. 6. 14:24
8/14 anonim válasza:
Ki van írva el van jegyezve... Nem értem mit kell ezen problémázni, facebook-ról van szó, ha meg akar csalni akkor meg fog ha visszajeloli, ha nem, sőt hamarabb fog olyannal megcsalni aki nincs az ismerősei közt, tiszta potyára idegeled magad.
9/14 A kérdező kommentje:
De nem értem, ha megirta a csaj, h tévedésből jelölte be, miért nem törli egyből...
2015. okt. 6. 14:51
10/14 anonim válasza:
Erre már csak a vőlegényed tudna válaszolni.
Én elfogadom ha jelöl valaki akinek rendes képe van s neve s stb, s egészen addig el is van felejtve amíg minden nap meg nem oszt millió idézetet/játékmeghívást, marhaságot amitől csak vele van tele a fb, na akkor törlöm vagy beállítom, hogy nem vagyok kíváncsi arra amit megoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!