Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért fontos a magasság?
Kedves 10!
Az elgondolásom szerint egy 160 és 190 nem optimális egy azon lánynak. A srácoknál vannak fontosabb dolgok, mint a magasság. Mint mondottam, ez egy idegileg berögzült rossz szokás.
Nem dől össze a világ, ha a lány magasabb 5cm-rel, csak a nő hiú ábrándja sérül, márpedig az én olvasatomban nem az illúzió a nyerő, sem a lány, sem a pasi oldaláról.
2023. jan. 13. 14:51
160 centi vagyok. Aki nálam kissebb férfiként az már tényleg magyon alacsony. Férfiasabbnak érzek egy olyan pasit aki külsőre IS férfias. A barátom 175 centi, ami objektívan nézve nem magas, viszont nálam még magassarkúban is látványosan magasabb. Számomra fontos, hogy férfiasnak lássam a páromat és ha a kistesóm jut róla eszembe, az nem túl vonzó.
2023. jan. 13. 16:10
175 cm vagyok, a barátom 185 körül. Nekem szüksègem van erre, egyszerűen az alacsony pasikat nem látom férfiasnak (persze van 1-2 kivétel). Sőt, őszintén bevallom, hogy az alacsony srácok néha idegesítenek... tudom, hogy nem kène, meg ez gáz kicsit, de akkor is így van. Mrg egyszer mondom, nem mindegyik! Plusz nagyobb biztonságban érzem magam egy magas fiú nellett, meg szeretem, hogy fel tudok nézni rá, akár pipiskedni kicsit csóknál, meg ilyesmi.
2023. jan. 13. 18:10
" lehet akármilyen jó ha nem magasabb nála." hát azért egy ponton túl már eléggé megnehezítené a kapcsolatot a magasságkülönbség, de ha csak annyi, hogy nem magasabb a lánynál, és ez a kizáró ok, az hülyeség szerintem
"Nem tudtok felnézni rá vagy hiteltelen vagy erőtlen milyen érzés párosul azzal" Nem tudom, szerintem akik ennyire görcsösen nézik a magasságot, csak a látvány miatt akarják-hogy mások szemében jobban mutassanak
Jó, azért azt hozzáteszem, meg tudom érteni, hogy miért jobb ha a fiú magasabb, de akiknél ez a kizáró ok, őket nem értem
2023. jan. 13. 18:35
Mert egy magas srác biztonság érzetet ad.
2023. jan. 13. 19:26
biztonságérzetet* bocsi, telefonról írok.
2023. jan. 13. 19:27
Komolyan még mindig nem tudjuk levetkőzni ezt a biztonság illúziót? Annyira komolytalan érv...
Ha én 170 vagyok, miért ne lehetne a párom 160?
A magassarkú meg modern hülyeség a kisebbségrendűság illúzionált kezelésére...
2023. jan. 13. 19:29
#17 Igaz nem tartozok neked magyarázattal, de bővebben is kifejtem, hogy jobban megértsd. Úgy mint a férfiaknak, a nőnek is vannak elképzeléseik, ideáljaik. Igen, nem kifejezetten csak a biztonságérzetről van itt szó, hanem a külsőröl is. Én sokkal vonzóbbnak találok egy magas srácot, mint egy alacsonyt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem jönnék össze egy 170 cm magas fiúval, de nem is az ideálom. Imádom, amikor fel kell néznem egy fiúra, mert annyira magas. Vagy pl. amikor megölel stb. Ezeket a dolgokat nem fogom megtapasztalni egy velem egy magasságú, vagy pár centivel magasabb partnerrel.🤷♀️ De mint mondtam, nem zárom ki az alacsony srácokat sem teljes mértékben.
2023. jan. 13. 19:51
És még a fiúkra szokás mondani, hogy kinézetre mennek xd
Kicsit se felszínesek az emberek. Fiúk lányok egyaránt...
2023. jan. 14. 15:09
Most miért baj az, ha van az embernek ideálja ? Nagyon sok fiú pl. vékony, nagy mellű, nagy seggű lányt akar (ami úgyszintén eléggé irreális, de ezzel nem azt mondom, hogy olyan testalkatú lányok nem léteznek), nekünk lányoknak akkor miért nem lehetnek preferenciáink ?
2023. jan. 14. 18:55
Kapcsolódó kérdések: