Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken lesz a barátnőm szüli napja...!?
Ahogy említettem, pénteken lesz a barátnőm születésnapja és szeretném meglepni!
3 hónapja vagyunk együtt ő 17 én 18 évesek vagyunk.
Arra gondoltam, hogy aznap elviszem egy étterembe és utánna amikor haza érünk meglepem egy szép tortával és ajándéknak veszek neki egy virágcsokrot és régóta szeretne egy kiskutyát egy tacskót (megbeszéltem e szüleivel hogy vehetek e neki mert ugye panelban laknak és ugy gondoltam illő megkérdezni őket és igent mondtak) és ez lenne a fő ajándék...
És mellé kapna sok sok szeretetet amit mindennap megkap, de megkapná az nap is 😅.
Szerintetek örülne neki?
Ti lányok akik velünk egy korosztály ti örülnétek?
Az idősebb korosztálytól pedig régen ti orultetek volna?
Köszi a választ mindenkinek!
3 hónap után ennyit költeni egy személyre.. Igaza van a #3-nak, minden szavával egyet értek.
Persze, azt veszel neki, amit te tartasz jónak.
Soha, de soha nem szabad élő állatot ajándékozni. Az állattartás drága és felelősségteljes hobbi. Eledelt kell neki venni, naponta többször sétálni vinni, időjárástól függetlenül. Plusz ott vannak az állatorvosi költségek, a kutyaiskola költségei. Ha el akar utazni a család, külön kell gondoskodni a kutyáról. Nem minden szálláahely fogad háziállatot. A kutyapanzió szintén nem ingyen van. Ez az egyik. A másik, hogy tacskót panelban tartani nettó állatkínzás. Hiába kistestű kutya, nagy a mozgásigénye. A tacskó eredetileg rókavadász kutya. Arra tenyésztették, hogy az erdőben rohangáljon és túrjon a rókák után. Mit gondolsz, mennyire lehet ezt az igényt egy panellakásban kielégíteni?
Normális helyen egyébként nem is engedik, hogy csak úgy vegyél egy kutyát valakinek. Az a jó, ha a kutya választja ki a gazdáját.
Kutyát csak tenyésztőtől veszünk. A tacskó árakkal nem vagyok tisztában, de 200 ezer forint alatt biztosan nem kapni és nem is fogják odaadni neked, hogy ajándékba add.
3 hónap után tényleg százezreket költenél egy lányra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!