Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok Fideszes értékrendü, normális lányokat?
Az a helyzet, hogy sajnos túl sok ellenzékit találok a lányok között. Egy fiatal lánynak, hogy lehet egy Gyurcsány vonzó?
Egy sem vallásos, nincs hitük az oktatás jövőjét illetően sem, pedig a jelenlegi állapot a volt Szovjet elnyomás és a baloldal által kreált káosz, amit 12 év alatt nem lehetett helyrehozni.
Az iskolában kiszoritva érzem magam, a tanárok is elfordultak mellőlem, mert nem mentem tüntetni. Hetekig nem volt sem tanulás, sem semmi más, minden erről szól már csak egy ideje, hogy igy rossz, úgy rossz.
Ezt egyszerüen én már nem birom hallgatni, mindenki a kultúra tönkretételéről beszél, mikor ők hallgatják a nyugati rapzenéket és ők cigiznek, isznak mindenütt. Köpködnek, rongálnak, szidják a munkásembereket.
Nem látják a lényeget, azt, hogy Nyugaton már kézirás sincs, csak számitógépen tanulnak mindent.
Egyszerüen nem tudok velük kommunikálni.
Van aki érzi még igy? Hogy a liberális oldal elnyomja és emiatt már egy lányt sem mer leszólitani?
17 Férfi
Azért szomorú azt látni, hogy a politikai hovatartozás ennyire meg tudja osztani az embereket, és ennyi rossz indulatot képes szülni.
Miért ne lehetne komoly a kérdés? Én is a falra mászok attól, amikor valaki nem tud mást csinálni csak köpködni a kormányra, miközben a saját életéért semmit nem tesz. Nekem sem szimpatikus a tanár sztrájk, mert ennyi erővel minden alacsony fizetésű ember kint lehetne az utcán. Arról nem is beszélve, hogy olyan kiskorú diákokat visznek ki a nyílt utcára, akiket szerintem joguk sem lenne.. mindezt tanítási időben.. közben azon megy a vita, hogy így is szűkös az idő, és hosszú a tananyag.. sebaj.. erre van idő..
Persze én is sajnálom, hogy ilyen szakadékok vannak a keresetekben, hogy azok a szakmák vannak a legjobban elnyomva, amik a jövőnket alapoznák meg, de ez így akkor sincs rendben. Most az milyen lenne, ha az orvosok és ápolónők a betegeket hurcolnák ki az utcára? Mondjuk abban az időpontban, amikor a 2 éve kapott vizsgálatának az időpontja van…
És végül miért ne lehetne valakinek jó ez a rendszer? Számos szakma került azért jobb pozícióba, és nekünk fiataloknak ez egyszerűen megmutatkozik abban, hogy pl, akinek a családjában van építőipari dolgozó, ott most javult az életszínvonal? Nekem is így van.. miért kockáztatnánk a családunk jövőjét, megélhetését, amikor páran abban nőttünk fel, hogy a szüleink agyon dolgozták magukat, alig voltak otthon. Vagy mi van azokkal, akik olyan versenyképes szakmát szereztek maguknak az elmúlt időben, amivel most meg tudják alapozni a jövőjüket? Számos család helyzete javult az elmúlt pár évben, de itt ugy látom, hogy az emberek egy része képtelen átlátni a saját önzőségén.
Nem, nem vagyok törzs gyökeres fideszes, nem, nem is szavaztam erre a kormányra, nem is értek egyet sok tettükkel, de sose lesz olyan, aki minden ember igényét maximálisan kielégíti. Faj vagy nem faj, ez az igazság.
Kedves 14-es!
Őszintén érdekelne, hogy ezt te miért gondolod így?
Mik azok a kedvezmények vagy jogok, amik csak a fiatal férfiakra vonatkoznak? Vagy amiket egy fiatal nő csak akkor szerezhet meg, ha gyermeket szül.
Az SZJA mentesség mind két nemre azonosan vonatkozik, az pedig, hogy most a gyermeket vállaló nőknél ezt ki akarják tolni 30 éves korig, nem jelenti azt, hogy igénybe is kell venni. Sőt. Ez akkor már a nőknek kedvez, hiszen ebben az időszakban jellemzően a férfiak tartják fent a hàztartást.
Nem vitázni szeretnék, nem vagyok túlságosan informált ebben a dologban, csupán a véleményedre lennék kiváncsi.
13-as
"Kíváncsi vagyok, hogy vajon melyik párt tehet az oktatás jelenlegi helyzetéről..."
12 éve országol Orbán egyfolytában, de azért minden mostani bajról a Gyúúúrcsány tehet. :) Meg Brüsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!