Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok Fideszes értékrendü, normális lányokat?
Az a helyzet, hogy sajnos túl sok ellenzékit találok a lányok között. Egy fiatal lánynak, hogy lehet egy Gyurcsány vonzó?
Egy sem vallásos, nincs hitük az oktatás jövőjét illetően sem, pedig a jelenlegi állapot a volt Szovjet elnyomás és a baloldal által kreált káosz, amit 12 év alatt nem lehetett helyrehozni.
Az iskolában kiszoritva érzem magam, a tanárok is elfordultak mellőlem, mert nem mentem tüntetni. Hetekig nem volt sem tanulás, sem semmi más, minden erről szól már csak egy ideje, hogy igy rossz, úgy rossz.
Ezt egyszerüen én már nem birom hallgatni, mindenki a kultúra tönkretételéről beszél, mikor ők hallgatják a nyugati rapzenéket és ők cigiznek, isznak mindenütt. Köpködnek, rongálnak, szidják a munkásembereket.
Nem látják a lényeget, azt, hogy Nyugaton már kézirás sincs, csak számitógépen tanulnak mindent.
Egyszerüen nem tudok velük kommunikálni.
Van aki érzi még igy? Hogy a liberális oldal elnyomja és emiatt már egy lányt sem mer leszólitani?
17 Férfi
Nem hittem volna, hogy valaha látom leírva azt egymás után, hogy “Fideszes értékrendü, normális”
Vicces 😂
Amúgy arról nem a liberális oldal tehet, hogy egy balfasz vagy, aki fél az ellenkező nemtől. Nem mindig más a hibás, néha tükörbe kellene nézni…
17 évesen honnan tudod h mi volt 10 eve? Ja sehonnan! Te akkor tanultad meg, hogy hogy kell a WC -t használni a nadrágod helyett.
17 évesen nem vagy férfi hanem egy bogaras, naiv fiucska vagy.
Neked már önmagában ezek miatt 99,8 százalék, hogy nem lesz csajod, de meg azt a + 0.2-t is elveszed magadtól , hogy fideszes legyen meg mára. Vallasat is te mondanád meg. Közelről meg nőt nem lattal és enm is fogsz ha így folytatod! Gondolkozz el picit a dolgokon!
"Egy fiatal lánynak, hogy lehet egy Gyurcsány vonzó?"
A fiatal lányok lesz.rják Gyurcsányt. Feltételezem, hogy troll vagy, mert csak az ilyen szocializmusban született középkorúak hiszik azt, hogy aki utálja az Orbánt, az bolondul a Gyurcsányért. Egy átlag, Z-generációs liberális szerint ugyanakkora hulladék, vágóhídra való disznó, mint az Orbán; és sajna egyik se tudja, mikor kell nyugdíjba menni. Nem rajongunk vakon pártokért, politikusokért. Vannak elveink, amiknek EGY palettán lévő magyar jelölt sem felel meg, mert mindegyik ugyanolyan álszent, képmutató és begyepesedett.
"Egy sem vallásos, nincs hitük az oktatás jövőjét illetően sem, pedig a jelenlegi állapot a volt Szovjet elnyomás és a baloldal által kreált káosz, amit 12 év alatt nem lehetett helyrehozni."
A vallásosság egy primitív ösztön eredménye, ami magyarázatot és célt próbál beleerőltetni a létezésünkbe, mert megnyugtatóbb az, hogy valamilyen "hatalmas, bölcs erő vigyáz ránk", - khm... paternalizmus - terveket sző velünk, minthogy teljes bizonytalanságban "csak úgy vagyunk". Ha valakinek mégis szüksége van erre vagy valamilyen modernebb pótlékára, akkor egészségére, de nem von magával erkölcsi felsőbbrendűséget, pusztán egy megküzdési stratégia a stresszel a sok közül.
Pont azért mennek tüntetni, és azért akarnak változtatást, mert javítani akarják az oktatási rendszer minőségét, mert hiszik, hogy lehet jobb. Valamint, pont a Fidesz szpkodja Putyin fszát, szóval nem értem, miért az oroszokra mutogatsz. :D Ha szerinted legalább részben ők felelősek ezért a sok szrért, akkor miért barátkoznak velük a "bajnokaid"?
"Az iskolában kiszoritva érzem magam, a tanárok is elfordultak mellőlem, mert nem mentem tüntetni. Hetekig nem volt sem tanulás, sem semmi más, minden erről szól már csak egy ideje, hogy igy rossz, úgy rossz."
Nagyon sok iskolában kirúgták a tüntető tanárokat, úgyhogy irreális, hogy olyan polgári engedetlenségre sarkalló nyomásgyakorlásnak lehettél kitéve tantestületi szinten, mint amit megpróbálsz itt előadni. És ettől függetlenül igenis volt tanítás, a középiskolákban és az egyetemeken is lezajlottak a felmérések és a vizsgák is a téli szünet előtt.
"mikor ők hallgatják a nyugati rapzenéket és ők cigiznek, isznak mindenütt. Köpködnek, rongálnak, szidják a munkásembereket"
Ne zavarjon, hogy a rap ugyanúgy a munkásosztály zenéje, mint a rock és a punk...
A Fidesz is tele van alkoholistákkal, elég ránézni a politikusok fejére. A pálinka, a bor és a sör nemzeti jelképekként, az alkoholizmus nemzeti értékként van kezelve.
"Nem látják a lényeget, azt, hogy Nyugaton már kézirás sincs, csak számitógépen tanulnak mindent."
Ez hazugság vagy tudatlanságon alapuló előítélet. Követek Amerikában élő youtubereket, akiknek iskolás gyerekük van, és minden tantárgyból van füzet, amibe rendszeresen írnak ugyanolyan órai vázlatokat, mint a magyar iskolákban. Nyomtatott feladatlapokat is kapnak házi feladatként, a dolgozatokat is papírra írják. Meg szokta mutatni a videóban. A választható tárgyak keretében oktatnak kalligráfiát is. Angliában és Franciaországban ugyanez.
+ Tizenhét évesen még rohadtul nem vagy még férfi, testileg és mentálisan se zárult le a fejlődésed.
+ 1: A Fideszes értékrend kifejezés eleve egy gigászi ellentmondás, mert totálisan az ellentétét propagálják az elmúlt 12 évben, mint amivel a 90-es években feltörtek.
Ha ez egy álmatlanságból született mese, akkor dolgozz még rajta, hogy hitelesebb legyen, mert csak unalomig ismételt klisékkel van tele.
Ha pedig ezt a sok valótlanságot és csúsztatást tényleg, meggyőződéssel hiszed, akkor pedig ne csodálkozz rajta, hogy nem lelsz társaságra.
Hát ez nem semmi iromány :D
Ugyan itt, bármilyen értékrendű fiatal csajjal ismerkednék akik a 30as pasikat szeretik.
Nálam a szex az első, nem a fidesz :D
Kérdező, te meg menj el a hit gyülibe, ott lesznek azok a bizonyos értékrendű csajok.
Jojo...de akkor pasit kell keresnie szegénynek. Nincs mese...ezt be kell vállalni kedves kérdező xd
Én hetero vagyok és fiatalos, nem tudom egyik nyakkendős szerepét sem vállalni.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!