Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten merrefelé lehet ismerkedni normális értékrendű lányokkal?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 15:12
1/14 Unpredictable válasza:
Hát, sehol, de mégis bárhol
3/14 anonim válasza:
Nem pesti vagyok,azonban kb barhol lehet talalni normalis lanyt,csak szerencse kell hozza.
A mai napig egyetlen olyan exemmel,akivel nem bantam meg a kapcsolatunkat egy eleg troger szorakozohelyen ismerkedtem meg. Mas kerdes,hogy mindketten veletlenul kerultunk oda,de lenyeg a lenyeg,mindenhol erdemes nyitott szemmel jarni.
5/14 anonim válasza:
kinek mi a normális :'D
manapság a normális értékrend= hajnal 3 kor öszehányni magukat
6/14 anonim válasza:
Könyvtárba például. De most komolyan:) márha ezt érted normális értékrendűnek 16l
7/14 anonim válasza:
Ma minden kerdes ala be fog kerulni a hajnali 3 orakor torteno hanyas?:D
8/14 anonim válasza:
Csak egy tipp: aproka.roka2@gmail.com
9/14 anonim válasza:
Akárhol meg lehet őket találni. Sokkal nyomósabb kérdés, hogy te is normálisnak fogsz-e bizonyulni az ő szemükben. Ugye nem olyan szekér után szaladgálsz, amit ha utol is érsz, esze ágában sem lesz felvenni téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!