Facebookon olyan csoportot ismertek, ahol normális értékrendű lányok vannak (olvass tovább is)?
Ahol olyan lányok vannak ,akik tisztában vannak a hűséggel, a bizalommal, szeretettel, megértéssel, elszántak, nem égtek még ki és nagyon kevés bennük az előítélet, hogy csak arra megy mindenki???
Párat már kerestem, de a legtöbbjük cigány vagy a szokásos királylány.
Weboldalak még véletlenül sem érdekelnének!
Köszönöm, ha valaki tud ilyet!
27/F
Társat keresek, 24-30 éves korig. Tudom mit jelent a férfi szó, a hűség, az értékek, a bizalom, a szeretet és az engedelmesség.
Sok társkeresőt megjártam, legtöbben téves világnézettel élnek három elsődlegességi szempont szerint (pénz, hatalom, irányítás).
Akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, csak jelezzenek privátban!
Tudom, hogy a férfi dolga az udvarlás, de tudnom kell előtte mennyire vagy elszánt és hogy mire.
"kik tisztában vannak a hűséggel, a bizalommal, szeretettel, megértéssel, elszántak, nem égtek még ki és nagyon kevés bennük az előítélet"
Dédnagyapám mesélte egyszer, hogy a dédije mintha emlékezett volna ilyenekre.
Sok sikert.
Megtennéd hogy szólsz, ha sikerrel jársz? :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!