Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én exem ilyen paraszt, ti mit tennétek ilyen esetekben és mit gondoltok erről?😊
Sziasztok!
Szakítottunk mert meguntuk egymást, ellaposodott az egész kapcsolat de szerettük egymást. Hozzátenném közös megegyezés alapján ment a dolog. Na innen kezdődött az egész. A közös barátainknak elhordott minden utolsónak, elvileg folyton rólam dumált. Nyár végén pedig benyögte a barátnőmnek, hogy újra össze szeretne velem jönni (teljesen figyelmen kívül hagytam). Eljött a suli… megláttam valami megváltozott bennem és elkezdett hiányozni. Tudtára is adta a barátnőm de nem foglalkozott vele. Oké túlléptem. Pár hete pedig a fiú haveromnak mondta, hogy össze kéne újra velem jönni de az a srác pedig mondta neki, hogy én már nem érzek iránta semmit meg nem is kedvelem. Tegnap viszont nagyon összevesztünk, ráírtam, hogy hogy képzeli, hogy engem elhord mindennek és mindent egymás fejéhez vágtunk. Ő nagyon csúnyákat mondott nekem. Megkérdeztem miért vagyok k*rva de nem tudta megindokolni csak beszólogatott. Ez annyira szíven ütött iszonyat rosszul esett alig van életkedvem. Egy iskolába járunk annyira megbántam, hogy összejöttem egy iskolatárssal. Mindegy tanultam belőle.:((
Kicsit hosszú lett bocsi, de köszönöm ha elolvasod és segítesz.
uhh sajnállak
sztem csak menj rendesen suliba, aztán magától jön h mit kell csinálnod. lehet h semmit. csak hagyd az egészet. a választ majd magadtól megkapod. :)
Ki kezdeményezte a szakítást valójában?
Szerinted az közös megegyezés attól mert rákényszeríted a másikra?
Az exed nem szemét hanem csalódott!
Nem feltétlenül benned csalódott, nyilván magában is, de mindenki saját magát hibáztatja legutoljára, főleg haverok előtt!
Nem számít, tanultál belőle, majd a következő kapcsolatodat úgy alakítod, hogy ha ellaposodik akkor tudjad, hogyan kell feldobni ahelyett, hogy eldobnád, mivel ha egy kapcsolat ellaposodik még nem azt jelenti, hogy nem szereted a másikat!
Szereted, csak éppen elfáradtál, magányra vágysz, vagy az álmaidra öszpontosítnál, esetleg a tanulmányaidra stb.
Egy kapcsolat akkor ér véget, ha konkér másik személy kezd el érdekelni komolyabban, és a jelenlegit már nem tudod sem értékelni, sem megbecsülni hanem csak taszít és idegesít és semminek sem tudsz vele kapcsolatban még örülni sem!
Sok ilyen suttyó létezik, ne aggódj, a helyedben figyelembe se vennem, magát járatja le, te meg asszisztálsz hozzá.
Ne foglalkozz vele többet, akkor lehet hamarabb lekopik rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!