Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megettem a csajom összes csokijat és kiakadt, hogyan nyugtassam le?
Figyelt kérdés
Volt egy uveg nutellaja meg 3 tábla milkaja amit ma elfogyasztottam délután, annyira merges lett most,hogy elzavart. Mivel nem tudok ilyenkor mar venni ezert nem tudom mit csinalhatnek, megkivantam nagyon meg csokifuggo is vagyok es bevagtam mindent :/2019. márc. 30. 22:00
1/2 anonim válasza:
Szerinem tedd lapátra a csajt ennél te jobbat érdemelsz aki ad a csokijából. Hát igazán megkínálhatna belőle főleg ha tudja hogy csokifüggő vagy. Allj a sarkadra hogy tiszteljen téged mert tetszik nem tetszik te vagy a férfi. Én amúgy adnék neki időt max egy hónapot aztán lapátra tenném ha nem hajlandó megváltozni ilyen emberrel nem osztanám meg az életem nagyon önző a hozzáállása
2/2 A kérdező kommentje:
Igazabol en vagyok a hibas, mert o adott csak nem volt eleg :D o meg pont megkivanta volna de nem volt, de ma mar vettem neki szoval nyugi van :D
2019. márc. 31. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!