Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Titkos találkozó egy lánynál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos találkozó egy lánynál, hogyan nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés
Senki sem tud róla, szerintem ha ez kiderül halott ember leszek. Nagyon sok dolog a bukáshoz vezethet, nem tudok higgadt maradni. A családi házukba megyek. 2 bátyja van akik nem lesznek otthon elvileg. Nem tudok mit csinálni idegességemben. Nagyon félek hogy hazajön egyik bátyja, vagy valamelyik szomszéd szól hogy idegen fiú volt a házban, mindentől félek. Ez nagy rizikó de már nagyon akarok találkozni vele kettesben. Hogyan nyugtassam le magam?
2022. jan. 7. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, előbb utóbb, úgy is kiderül. Ami pedig bekövetkezik, amiatt nem kell izgulni.

A szomszédok pletykálnak és úgy is van aki fog ezt vagy azt látni, és fog is terjedni a pletyka. Nekem is volt már olyan, hogy barátnőm jött hozzám, kocsival voltam érte. Az udvaron megálltam, kiszálltunk, bementünk. 2 percet nem voltunk összesen az udvaron, de már anyám 4 helyről hallotta, hogy volt nálam valami random nőcske... Anya meg mondta, hogy tudja, már 7 hónapja együtt vagyunk. De ugye mindenki lát mindent. Vagy jövetben vagy menetben úgy is lesz lebukás. Meg soha nem lehet tudni, hogy ki ugrik át.

Hasonló történet, a lánynál vagyok, erre megjelen az apja barátja. Ezt nem lehet kiszámolni.

Nagyon nagy a hiba határ. Meg ha egy embernek elmondja ő is az is biztos tovább adja. Tényleg minden titok kiderül.

2022. jan. 7. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak vágyai, semmi ciki nincs abban, ha ezt valaki megtudja. Ezen felül pedig ne aggódj, nem lesz semmi gond. Hidd el, a csajnak is rosszul jönne ki, ha valaki közben hazaér.
2022. jan. 8. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
a cipődet rakd az ablak elé kikötve, hogy ha menekülni kell, csak beleugrassz és ugrás. Én már menekültem így, nem volt ott a cipő. De ha attól kell félni, hogy a bátyók bántanak, ha rajtakapnak, akkor úgy sem tudod elengedni magad. Találkozzatok máshol. De mitől félsz pontosan? Valami érinthetetlen lány ez? Vagy épp veled csal meg valakit, vagy kiskorú, vagy mi?
2022. jan. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!