Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos találkozó egy lánynál, hogyan nyugtassam le magam?
Nyugi, előbb utóbb, úgy is kiderül. Ami pedig bekövetkezik, amiatt nem kell izgulni.
A szomszédok pletykálnak és úgy is van aki fog ezt vagy azt látni, és fog is terjedni a pletyka. Nekem is volt már olyan, hogy barátnőm jött hozzám, kocsival voltam érte. Az udvaron megálltam, kiszálltunk, bementünk. 2 percet nem voltunk összesen az udvaron, de már anyám 4 helyről hallotta, hogy volt nálam valami random nőcske... Anya meg mondta, hogy tudja, már 7 hónapja együtt vagyunk. De ugye mindenki lát mindent. Vagy jövetben vagy menetben úgy is lesz lebukás. Meg soha nem lehet tudni, hogy ki ugrik át.
Hasonló történet, a lánynál vagyok, erre megjelen az apja barátja. Ezt nem lehet kiszámolni.
Nagyon nagy a hiba határ. Meg ha egy embernek elmondja ő is az is biztos tovább adja. Tényleg minden titok kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!