Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Találkozok egy csajjal lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozok egy csajjal lányok minden álszentséget félretéve bejönne/belemennetek ilyesmibe?

Figyelt kérdés
Találkozom egy csajjal, jól néz ki, egy csókot már eleve lebeszéltem vele, viszont mielőtt akármi megtörténne, elakarom neki mondani, hogy én csak a társaságát szeretném élvezni, nem keresek jelenleg párkapcsolatot, lányok nektek bejönne ez az őszinteség? Tartom annyira magam és őt is, hogy senkivel nem szeretnék játszani és beadni neki, hogy eletem szerelme csak azért, hogy 1x vagy 2x lefeküdjünk, őszinteség szerintem mindennek az alapja

2021. aug. 31. 01:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez most rögtön írd le neki. Szegény lány... Ne jársz vele!
2021. aug. 31. 03:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem még a tali előtt közöld vele..
2021. aug. 31. 04:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valaki egyébként belemenni ilyenbe, de a többség nem
2021. aug. 31. 04:30
 4/13 anonim válasza:
90%
remélem ő is ezt gondolja magában, te meg jól beleszeretsz 😀
2021. aug. 31. 05:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a tali előtt mondaná ezt el akkor értékslném.

Ha a talin egy csók után akkor valószínű tökön rúgnám, és megmondanám, hogy tudja kinek rabolja az idejét a hulyeségeivel..

2021. aug. 31. 06:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a találkozó előtt mond el neki! Ha nem akarsz jatszmázni, akkor a találka előtt elmondom neki, mert ha már megtörtént a találka és a csók, és utána mondod el ezt neki, akkor ez már játszmázásnak számit.
2021. aug. 31. 08:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
S miért vagy ilyen biztos benne, hogy nem akarsz tőle majd többet? Úgy fogalmazol, mintha undorodnál a párkapcsolatoktól, érdekes! Lehet, hogy félsz egy kapcsolattól? Vagy mintha dühös lennél a lányra, amiért szex miatt szükséged van rá, de közben nem akarsz tőle mást. Lehet, hogy inkább olyan lányt kéne keresned, aki nem csak szexre kell. Nem bántásból írom, kérdezem!
2021. aug. 31. 09:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a sok negatív választ, szerintem teljesen korrekt nem kötelező feltétlenül összejönni. Velem volt már ilyen hogy egy haverom rám hajtott, és be is vallotta hogy ő nem kapcsolatot akar. Igaz ő nem csókolt meg akkor,csak puszilgatott,simogatott,és majdnem. Nekem teljesen okés volt így igaz akkor nem mentem bele,de megvolt rá az okom és ha újra lehetőségem lenne már belemennék. Csak már nemnagyon van de ez más kérdés:D
2021. aug. 31. 09:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt írtam mielőtt akármi is történne, nálam az akármibe a csók is beletartozik. És azért nem mondom el neki előtte, mert ha leírom neki nem annyira közvetlen mint amikor a szemébe mondom, és talán látom is a mimikáján, hogy mit gondolhat.
2021. aug. 31. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Akkor viszont, több ilyen gondolkodási fiú/férfi kellene a világra. (ez ugyan így igaz a nőkre is)
2021. aug. 31. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!