Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Találkozok egy csajjal lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozok egy csajjal lányok minden álszentséget félretéve bejönne/belemennetek ilyesmibe?

Figyelt kérdés
Találkozom egy csajjal, jól néz ki, egy csókot már eleve lebeszéltem vele, viszont mielőtt akármi megtörténne, elakarom neki mondani, hogy én csak a társaságát szeretném élvezni, nem keresek jelenleg párkapcsolatot, lányok nektek bejönne ez az őszinteség? Tartom annyira magam és őt is, hogy senkivel nem szeretnék játszani és beadni neki, hogy eletem szerelme csak azért, hogy 1x vagy 2x lefeküdjünk, őszinteség szerintem mindennek az alapja

2021. aug. 31. 01:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Értékelném és offolnálak azonnal
2021. aug. 31. 11:39
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es megértem, köszi az egyenes és lényegre törő választ.
2021. aug. 31. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Tisztázzunk valamit!

Ha egy csaj ilyesmibe bele megy, annak is meg van az esélye hogy azért teszi hátha pár szex után beleszeretsz. Miután elkezd puhatolózni hogy nem-e érzel valami többet iránta és megtudja hogy nem, te leszel a sz*r szemét sz*r alak. Aztán ilyen körforgások is vannak hogy ugyan azzal a csajjal ezt többször eljátszátok, esetleg te szeretsz bele és utána ő offol ki stb. De egyébként ha beleegyezik és utólag te vagy a sz*r akkor igazából ő volt a suta.

2021. aug. 31. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!