Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy van ez? Mit lehetne tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. Ha huzamos időt töltünk együtt max 2-3 napot már öljük egymást. Veszekszünk, idegesitjuk egymást és csak balhézunk. Viszont én nagyon szeretnék majd a késobbiekben egyutt elni vele de felek hogy nem fog majd mukodni. De most hogy ritkábban vagyunk együtt hetvegen is egyszer alszunk egymasnal es hetkoznap is neha összefutunk nem veszekszunk es olyanok vagyunk mint a kapcsolatunk elejen hogy mindig ugy megorulunk egymasnak.
2022. nov. 18. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Min veszekedtek? Pl?

Ha igy alltok mind a ketten a dolgokhoz nem lesz hosszutavu

6 eve vagyunk egyutt 2 ev utan koltoztunk ossze

3 evig egy db vitank sem volt

Ha most is van azis kb semmilyen

2022. nov. 18. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is attól függ, hogy min veszekedtek, mert vannak olyan dolgok, akiket ki tud nőni az ember.
2022. nov. 18. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából a legtöbb vitánk felesleges, nincs jelentősége
2022. nov. 18. 22:18
 4/6 anonim válasza:
100%
Szia. Az én kapcsolatomban is voltak ilyen hullámvölgyek de kinőttük, beláttuk, hogy semmi értelme bolhából elefenátot csinálni. :)
2022. nov. 18. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor simán lehet, hogy kinövitek ezt az egészet.
2022. nov. 18. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Talán azért van ez mert a baratom olyan hogy o nagyon igenyli az egyedulletet is es hogy legyen ideje sajat magara viszont en szivem szerint 0-24 vele lennek
2022. nov. 18. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!