Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít baráti érintésnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít baráti érintésnek és mi vonzódásnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lényeg az, hogy van egy fiú aki tetszik nekem és gyakran van olyan, hogy egymáshoz érünk sokszor olyankor is amikor nem lenne rá szükség. Egyszer volt olyan, hogy a vállára tettem a kezem és ő meg az enyémre és úgy hagyta kb. 10-15mpig. Párszor a lábunk össze ér és úgy hagyjuk egy jó ideig. Jelentenek ezek a dolgok valamit vagy nem?

2022. okt. 17. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Jelenthetnek valamit vagy nem :D Én egy általam tapasztalt választ tudok adni és egyébként helyzet függő is. Nekem volt olyan, hogy kézen fogva sétáltam valakivel, egymás combján volt a kezünk ha egymás mellett ültünk, egymás ölébe ültünk, de nem volt köztünk soha semmi és nem is szerettünk volna, ez csak ilyen "baráti" szinten történt. Természetesen amint párkapcsolatba kerültünk ezek abba maradtak és messzire sose mentünk. Szóval jelenthet, nem is jelenthet, de azt kiemelném hogy az utóbbi és az én esetem a ritkább. Beszélgetnetek kell erről, esetleg kettesben találkozni, elmenni ide-oda és minden ki fog derülni
2022. okt. 17. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Jelenthetnek, de én a helyedben ezekre nem alapoznék.
2022. okt. 17. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

"A lényeg az, hogy van egy fiú aki tetszik nekem"

Innentől semmi sem számít barátinak csak vonzódásnak!

Hetero pasik nem "barátoznak" lányokkal, hanem vonzódnak hozzájuk! Az már egy másik kérdés, hogy mernek-e felelősséget vállalni vagy elbohóckodják ilyen kitérős szövegekkel...

Nyílván ha már a csajnak kell "udvarolni" vagy "kérni" akkor már megette a fene az egészet!

2022. okt. 17. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

"de nem volt köztünk soha semmi és nem is szerettünk volna, ez csak ilyen "baráti" szinten történt."

Ez micsoda marhaság már :D

Jó érzés hazudni magadnak?

2022. okt. 17. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
12%

"egymás ölébe ültünk"

Felváltva? :D Kamus!

2022. okt. 17. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 3-as 4-es 5-ös aki valószínűleg önmagában egy személy. Azért mert te még nem másztál ki a barlangból, nem mindenkinek abból áll az élete hogy meglát egy lányt és egyből csak ráhajtani lehet mert vagy össze akar vele jönni vagy meghúzni. Persze ki meddig jut ugye a személyiség fejlődésben.
2022. okt. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!