Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év korkülönbség soknak számít?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves lányról és 14 éves fiúról van szó. Szerintetek így sok az a 3 év különbség, ha nagyon szeretik egymást?2021. nov. 30. 03:45
1/11 anonim válasza:
Eleve hogy a lányok hamarabb ernek, szerintem fura hogy egy majdnem felnott lany egy 14eves gyerek fiuval jojjon ossze.. 100bol 99szer egy idosek vagy a fiu idosebb..
2/11 anonim válasza:
Szerintem más lenne a téma ha a srác lenne idősebb akkor nem zavarna. De ahogy az első válaszoló is írta a lányok tényleg előbb érnek és bár én már 18 éves vagyok én sem kezdenek egy 15 évessel. Általában a srác az idősebb vagy esetleg egyidősek, de, hogy a lány ennyivel az nem pálya.
3/11 anonim válasza:
Tini lány ne az alsósok közül válasszon.
4/11 anonim válasza:
Te vagy az, aki egy 17 éves lányról akar meztelen képeket küldeni?
5/11 kisördög1 válasza:
Ebben a felállásban soknak hangzik, mert a lányok általában fejlettebbek ebben a korban, de persze nem ismerünk benneteket, lehet nem lenne sok
6/11 Boss01 válasza:
teljes mértékben nem gáz az egyik kollégámnak 13 évvel idősebb felesége van nekem meg 10 évvel idősebb feleségem van a volt tanárnőm a feleségem és szeretjük egymást
7/11 anonim válasza:
aki itt írja hogy gáz, az ne tegyen már úgy, mintha 14 évesen nem kefélt volna szénné egy 17 évest
8/11 anonim válasza:
Gáz, minecraftozni akarsz vele?
10/11 anonim válasza:
7.
A srác részéről érthető hogy miért jó neki. A lány részéről nem értik a válaszolók és én sem hogy ez miért jó neki. Mit láthat egy 17 éves lány egy kisfiúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!