Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
UshariScar kérdése:
1. Pedofílnak számít a haverom? 2. Miért foglalkozik velem?
Figyelt kérdés
1. A haverom 19 éves szerelmes egy kb. vele egykorú lányba aki 18 éves. De egy 12 éves lányba is szerelmes. A 12 éves lánnyal jobban elvan. De a kapcsolatuk csak baráti lett mert a lány még nem érzi úgy, hogy össze tudna vele jönni.
2. Ezt sose értetem. Most utasított el egy lány de mégis foglalkozik velem. Pl. shippeli magát velem meg mindig beleéli magát. De folyton elutasít. Mondjuk eddig csak háromszor.
2022. szept. 2. 20:24
1/10 anonim válasza:
#1 Nem mondható már pedofilnak, de ott komoly lelki ok lehet, ha egy 12 évesbe szerelmes.
#2 Nem tudom.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából úgy kezdődött az ismerkedésük, hogy neten ismerkedtek eleinte. A csaj 16-nak mondta magát a haverom pedig elhitte de aztán találkoztak a valóságban is. Akkor kiderült, hogy a lány csak 12. De haverom valamiért mégse tud lemondani róla.
2022. szept. 2. 20:49
3/10 anonim válasza:
Pedofilnak nem mondanám de nem normális. 12 éves még éppen hogy gyerek, lassan tini de általános iskolás, 19 évesen meg érettségi megvan vagy közel van. Elég nagy a különbség a 2 között. És ha jól kijön a 12 évessel akkor elég egyértelmű hogy fejben azon a szinten van még mindig.
4/10 anonim válasza:
12-13 év alattiakkal foglalkoznak a pedók, aki afelett, azt efebofilnek nevezzük.
ha ismered a 12 éves szüleit, jelezd nekik, h. a csávó érdeklődik utána.
ha lefekteti vagy ilyesmi, annak büntetőjogi következménye lehet...
5/10 anonim válasza:
Nem tudom hivatalosan annak számít-e, de ha szexuális kapcsolatot létesít vele akkor börtönre számíthat. 18 év feletti csak 14. életévét betöltött személlyel közösülhet. És amúgy az is beteges ha 14 évessel kefél egy 19 éves. Én is 19 vagyok, és bár van olyan 16 éves akit megnézek még velük se jönnék össze mert nagyon gyerekek fejben. Beszélj a haverod fejével hogy ez beteges.
6/10 A kérdező kommentje:
Haverom is látta a kérdést. És mondta, hogy személyesen hogy ő mindkettővel ugyan úgy elvan. Mindkét csajjal.
2022. szept. 3. 23:09
7/10 A kérdező kommentje:
Meg mindkettőbe szerelmes.
2022. szept. 3. 23:10
9/10 anonim válasza:
Szerintem, ha egy 19 éves rámozdul egy 12 évesre az betegebb, mint mikor egy 30 éves mozdul rá egy 15 évesre.
10/10 A kérdező kommentje:
9-es na és szerinted melyik a betegebb, ha egy 19 éves kezd ki egy 12 évessel vagy ha egy 30 éves kezd ki egy 11 évessel?
2023. febr. 26. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!