Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo jelnek számít vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy srac beszelunk aztan mondta ,hogy kuldjek magamrol meg tobb kepet..Aztan en kuldtem erre o 16 ora utan lelikolta a kepet amit kuldtem neki aztan igazabol en erre annyir irtam ,hogy ,,ennyire szarul nezek ki:((‘’Es erre azota nem irt ez miert lehet?2021. nov. 18. 17:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó jel, ha érdekelnéd akkor ennél jóval többet és hamarabb reagált volna... persze, lehet hogy elfoglalt, de ha komolyan érdekel valaki akkor szorítok rá annyi időt hogy rendesen írjak neki :/
2/4 anonim válasza:
Szerintem várj. Ha nem fog többet írni, akkor valószínüleg nem érdekled.:(
3/4 anonim válasza:
Milyen kép volt? Ha egy tucatkép (pl.: utcai valamilyen) akkor mi mást tett volna még? Vagy ha valami intim fotó, na akkor már más a helyzet.
Szóval milyen kép volt?
4/4 anonim válasza:
"16 ora utan lelikolta a kepet"
Nem. Ez nem jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!