Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányt elküldték a pszichiátriára, mert szeret?
20 éves vagyok, nagyon, őszintén szeretem őt, mikor megismertem, nem tudtam, hogy 14, sem a gondolkodásmódja, sem a kinézete nem utalt erre. 16-17 körülinek gondoltam.
Viszont a barátai, a szülei mind "pedofilnak" tartanak, azt próbálják a fejébe verni, hogy ki akarom használni őt, és "ismerik a fajtámat". Elmentek a rendőrségre vele, hogy feljelentsenek, de mivel a lány azt mondta a rendőröknek, hogy erre csak a szülei akarják rávenni, így nem lett belőle ügy. Viszont ez úgy felbőszítette őket, hogy konkrétan pszichiáterhez vitték, és azóta nem hallottam róla. Most mit mégis mit tehetnék?
20 évesen, ne közeledj 14 éves lányhoz.
Főleg most már tudod, hogy 14 éves.
Féltik őt, ez érthető. Két lehetőséget tudnék elképzelni:
- Próbálj beszélni a szüleivel, őszintén, higgadtan. Valahogy keresd fel őket és kérd meg, hogy beszéljetek. (Ez egyébként előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz.)
- Küldj a lánynak minden platformon üzenetet. Írd meg, hogy találkozzatok valamikor, valahol, egy olyan helyen, amit ismertek.
Ha egyik terv sem válik be, akkor hagyd őt.
6. Szülei hallani sem akarnak rólam. A lány meg nem reagál. Sehol sem, és nem olvassa az üzeneteimet.
8. Lány mondta, hogy pszichiáterhez akarják vinni. Utána már nem olvasott, és az utolsó kép a sztorijában egy pszichiátriai kapuja volt. És azóta sehol, semmi életjel róla.
Lehet ettől függetlenül más baja is lehet, mert néha nagyon szélsőséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!